Гучні, вечірні та чарівні – про парфуми Black Jakarta від Avenue des Parfums
Цікаве та незвичайне поповнення в моїй колекції 🖤
Купувати парфуми наосліп страшно, особливо коли мова йде про такі яскраві позиції, якою є Black Jakarta✨Але якщо сталося кохання, то це надовго 🖤
Перші враження
Спочатку парфуми здались мені зарізкими, тому дала їм час відстоятись і отримала дуже насичену, вечірню, шлейфову композицію ✨
При першому нанесенні зʼявилася думка «Я вже десь це чула», а потім почитала, що Black Jakarta натхненна парфумованою водою Black Orchid від Tom Ford. Тож аромат створений Avenue des Parfums точно має схожість з ним. Оцінити подібність я не можу, оскільки не була близько знайома з оригіналом.
Аромат
На холодній шкірі перші ноти є ніби колючими та різкими. Гадаю, що так проявляють себе ноти чорної смородини та кислота лимону з товстою шкіркою.
Але цей період швидко проходить, а тоді аромат набуває східного характеру з його особливим яскравим звучанням, приправленим спеціями. Окремі ноти мені важко вирізнити, бо все органічно складається у цільну приємну композицію.
Та все ж найприємніший етап у Black Jakarta – це безперечно шлейфові кінцеві ноти 🤍 Я їх відчуваю дешо вершково, в міру солодко, приємно-ванільно.
Початкові ноти: Бергамот, Жасмін, Лимон, Мандарин, Чорна смородина, Амалфі
Ноти серця: Гарденія, Жасмин, Іланг-іланг, Лотос, Орхідея, Спеції
Кінцеві ноти: Амбра, Білий мускус, Ваніль, Ветивер, Ладан, Пачулі, Сандал, Шоколад
Обираючи парфуми переймалась, чи не буде ладан занадто яскраво проявлятись, бо не завжди це звучить приємно. Але у Black Jakarta його дійсно не багато 👍🏻
Шлейф, стійкість
З їх шлейфом на вас точно звернуть увагу, тому 1-2 розпилень буде достатньо.
А стійкість взагалі супер! На одязі відчуваються до прання, на шкірі годин 5 так точно 🫰
Висновки
Для мене це вечірній, вишуканий, статусний аромат у стилістиці old money. Від нього віє впевненістю. Парфуми «на вихід», на визначні події, але не на літо, бо будуть важкуватими.
Вони однозначно варті уваги і місця в колекції, але розпочати знайомство раджу з пробника, щоб точно зрозуміти, наскільки це ваш аромат ✨
Також пропоную придивитись до парфумів Charming Prague від Avenues des Parfums 🍏 – https://club.makeup.com.ua/post/54348/
Коментарі (0)