Yustal

Купила все!

Купила все!

Замовлення зі складу MAKEUP в ЄС я планувала задля тонувального шампуню Venita Salon Professional Color Care Dark & Brown Shampoo, тільки я не знала, що ще в нього додати для достатньої суми мінімального замовлення, поки надзвичайно красива, розумна та чарівна YuliHrytskoff не написала, що на складі в ЄС є мило Dove для чутливої шкіри без ароматизаторів. Я додала ще декілька перевірених дрібниць і давайте подивимось, що в мене тут:

Шампунь для темного волосся Venita Salon Professional Color Care Dark & Brown Shampoo це не просто шампунь, який підкреслить красу темного волосся, а шампунь для тонування сивини. Цей шампунь в мене вже був, на фото в темному кружечку ви можете побачити колір самого шампуню, він дає дуже красивий прохолодний золотавий відтінок, при регулярному застосуванні десь за місяць-півтора шампунь надає відтінку сивині і вона стає малопомітною. В мене складна для фарбування скловидна сивина, але шампунь на ній теж працює, я думаю, що на сивині, яка має якісь власний відтінок він спрацює ще краще. Також цей шампунь робив непомітним відрослі корені. Минулої зими в мене з ним з’явилась лупа, але мені дуже сподобався ефект та колір я хочу дати йому ще один шанс, тим паче я збираюсь використовувати його по-іншому: я милю шкіру голови два рази і зараз я для першого намилювання братиму не тонуючий, більш лагідний шампунь, а для другого вже цей, його бажано декілька хвилин витримати на волоссі, також, в моєму догляді є вау-пілінг для шкіри голови від Joko Blend, тож я сподіваюсь, що цього разу все буде добре і не буде ніякої лупи для якої в принципі взимку є безліч причин, окрім шампуню. До речі, я нарешті купила шапку, яку мені хочеться носити, тож можливо завдяки цьому шкірі моєї голови теж цієї зими буде легше.

Крем-мило 3 в 1 Dove Sensitive Skin Hypoallergenic без ароматизаторів. За складом це мило майже нічим не відрізняється від мила Дав, котре в мене є "Краса та догляд". Я не фанат продукції компанії Unilever, котра за останні роки значно збільшила свої прибутки в Росії і по можливості обираю аналоги від інших брендів, однак цьому милу я аналогів у відповідній ціновій категорії не знайшла. Мило Дав це не справжнє мило, воно створене на базі синтетичних очищувальних компонентів і тому воно таке лагідне. Звісно, мій гель для душу з пробіотиками та пінка для вмивання обличчя більш лагідні ніж це мило, але якщо треба поїхати кудись на два дні це хороший варіант, щоб взяти з собою, порівняно зі звичайним милом воно значно менше сушить шкіру, якщо використовувати його раз чи два на день для душу, то не сушить взагалі, руки я мию часто і на якомусь десятому митті починає сушити. До речі, хоч виробник і назвав його крем-милом, я не бачу в складі цього мила ніякого крему, але, якщо хтось із ваших близьких вперто хоче вмиватись милом, то мило я можу радити наряду з дорожчими варіантами від Beauty of Joseon (Low PH Rice Cleansing Bar) та Purito (Re:fresh Cleansing Bar та Re:lief Cleansing Bar).

Бальзам-масло для губ "Полуниця і журавлина" Jovial Luxe Lip Butter. Я докинула цей бюджетний бальзам для губ у кошик не лише з поваги до того, що український виробник зміг всунутись на європейський склад, а ще й тому що в мене вже є подібний бальзам з іншими ароматизаторами, а саме "Виноград і гранат" і він дійсно непоганий, складно пояснити чому, але бувають моменти, коли мені хочеться саме цього бальзаму. За складом вони особливо не відрізняються. Користуюсь я виноградом вже майже рік, нічого поганого з моїми губами не сталось і навіть кришечка не тріснула. Він гарно пахне, смак ледь виражений, не те щоб це була феєрія, але якщо ви любите кудись всунути бальзам для губ, щоб потім не знайти і треба по бальзаму в кожній сумці, то це хороший варіант, хоча бальзам від Tink мені подобається на день більше і його я теж залюбки повторила б.

Гігієнічні прокладки Naturella Ultra White Duo Maxi, 7 штук. Зазвичай я не пишу про такі речі, але на цей товар хочеться звернути вашу увагу, тому що це прокладки без ароматизаторів і це добре. Вони якісні, добре тримаються, міцні, не рвуться, також вони легко відклеюються від білизни на відміну від Always, після котрих лишаються маленькі намертво приклеєні шматочки, які на щастя відходять від білизни хоча б після прання. Виробник зазначає, що прокладки містять заспокійливий лосьйон, і я навіть знайшла його склад на упакуванні:

Petrolatum, Behenyl Alcohol, Zinc Oxide, Silica Dimethicone Silylate, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Niacinamide, Panthenol, Polyhydroxystearic Acid, Isononyl Isononanoate, Glycine Soja Oil, Chamomilla Recutita Flower Extract, Bisabolol, BHT, Tocopherol, Hexamidine Diisethionate.

Я не можу сказати, що склад ідеальний, але він хоча б вказаний на відміну від інших виробників. Можу сказати, що вони не викликали висипів чи роздратування як це може бути та виявились дуже комфортними. Прокладка тонка, але велика, наводжу розміри: повна довжина 28 см, ширина (в широкому місці) 10 см.

Оффтоп:

Якщо ви давно мене читаєте, то бачите, що як для мене закупи цього місяця просто шалені, але тепер я маю все, що мені потрібно, купила косметику переважно на знижках та по хорошим цінам і зможу насолоджуватись нею дуже довго. В мій населений пункт не їздить кур’єр, тому я плачу за доставку і це дещо дисциплінує, треба добре подумати над замовленням, щоб нічого не забути, та немає спокуси купити якусь непотрібну дрібницю, щоб її завтра принесли безкоштовно додому (взагалі я думаю те, що кур’єри MAKEUP це чоловіки вносить в отримання замовлення трошки магії), тому що мені по неї доведеться їхати в ближнє місто, а надворі зима і вдома так добре ;)

Ось так, я начебто купила і на знижках і тільки те, що мені необхідне або буде необхідне скоро, а витратила 2129 гривень, для мене це багато, але цих засобів вистачить не на місяць і не на два, чогось на рік, чогось на пів року або декілька місяців. Я згадую часи, коли моя молодша сестра, яка мені в чомусь як дитина, росла і в мене був вибір між тим, купити дитині фрукти, чи собі помаду. Тоді з косметики в мене було мило, антиперспірант, зубна паста та шампунь, і я ні про що не шкодую. Я дуже добре розумію жінок, котрі використовують тільки крем. В себе у селі я трошки місцевий косметолог і коли мене просять підібрати недорогий крем для рук чи для обличчя я залюбки підбираю та, навіть, привожу його з міста, я нічого не маю проти жінок, які вважають, що хороший засіб має коштувати тисячу чи дві, чи три, але я згадую свою бабусю, як вона розчулилась та заплакала, коли я її нафарбувала, тому що бабуся не бачила косметики, вона бачила роботу на роботі та роботу по дому і в городі, тому що їй було треба виростити дітей і вона ніколи не встигала "намаститися і накраситися". Наше покоління має можливості жити легше, тільки сусід заважає. Мені не страшно мати крем від "Домашнього лікаря" замість тих, що в мене є, в мене були креми від них та засоби "Зеленої аптеки" і Dr. Sante, це не страшно, страшно не побачити близьких. Я дуже сподіваюсь, що наступного року цей кошмар, що ми всі переживаємо, кожна у своїй мірі, закінчиться.

Дякую, що прочитали, міцно обіймаю та бажаю, щоб наступний рік був краще за попередній.

30 грудня, 2024
Yustal
30 грудня, 2024