#myfavoritebottle2024
Сьогодні День народження святкує чарівна Карина, і вона запропонувала поділитись своїми улюбленими засобами року, тож з радістю хочу розповісти про своїх фаворитів та привітати іменинницю!
Коричнева туш від Eveline це моє відкриття року, адже вона ідеально поводилась від першого до останнього використання: таке круте подовження вій, підкручення, об'єм - просто вау! А ще з нею не треба було чекати, щоб туш "розфарбувалась", "перестала бути такої рідкою" або що. От вона одразу працювала на 100/10 і мої макіяжі з нею завжди виглядали шикарно🥰.
Гідрогелеві маски від Joko Blend
Після маску з календулою (яка в мене тепер в об'ємі відерця))) я закохалась в цей формат і спробувала вже різні варіанти від цього бренду. Наразі маю багато фаворитів, це і троянда, і волошка, і золотий еліксир, - та що казати, кожна маска дає крутий ефект, зволожує шкіру, вирівнює тон та звужує пори. Тому однозначно це мої фаворити🤩.
Азелаїнова сироватка 15 % від Jole
Цей продукт став відкриттям літа і дуже потужним засобом, який допоміг мені побороти загострення розацеа. Виробник дійсно підходить до своїх формул з наукової точки зору, використовує робочі активи та поєднання, тому від мене найвища оцінка!
Парфуми від Fantasy Community Perfumes
Завжди приємно знаходити щось нове, а коли це нове ще й таке класне, то взагалі)). Маю кілька ароматів від FCP, та сьогодні хочу відмітити саме Mad Jam, адже цей аромат надзвичайно красивий та компліментарний (коли я пшикала ним свою маму, то до неї постійно хтось підходив знайомитись)). Тож тепер і в неї є свій флакончик😁.
Аромадифузор Oud and Berry від Avenue Des Parfums
Ще один парфумерний бренд, але серед парфумів обрати фаворита мені важко, тому скажу про аромадифузор)). Це ягідний шедевр! От справді, настільки красива та глибока композиція, яка заслуговує на випуск окремого парфуму)).
Ну, а тепер до найприємнішого!
Хочу привітати красуню та розумницю saybeautyk з Днем народження та побажати світла, тепла та радості в кожному дні! Бажаю вірити в добро, в себе та свої цілі, адже там де наша увага, там енергія, а це означає, що найсмілівіші мрії обов'язково справдяться, варто лише наповнити їх сенсом❤️.
Ми з Тімоном підготували листівочку для Карини та ще одну він просив передати всі-всім та привітати з прийдешнім! Хай цей рік стане щасливим для кожного з нас! Любіть своїх близьких, частіше обійматесь та не забувайте про чотирилапих, адже вони наше джерело натхнення та найкращі друзі!)
Коментарі (0)