Фаворити року
коли, якщо не сьогодні, підбивати підсумки?
Чудові, талановиті і надихаючі, так, це все про вас, дівчата! Зі святами вас, нехай новий рік приносить ще більше відкриттів, краси, ідей та щастя. Я дякую вам, що маю цей бьюті-осередок, де можна годинами залипати на пости, дізнаватися про різні досвіди, круті продукти, лайфхаки та отримувати для себе відповіді на безліч запитань.
А далі хочу розповісти про продукти, які забираю з собою в 2025-тий!
Очищення
Ой, скільки вже я перепробувала тих комбінашок. Зараз зупинилась на цій і вона досить комфортна для мене.
Гідрофільний бальзам Banila Co Clean it Zero Cleansing Balm Original
Має приємну консистенцію та майже без запаху. Пори очищує дуже добре, відчуваю оцей «пісочок» пальцями на проблемних зонах. Значно зменшилися запалення чорних цяток з ним.
Пінка для вмивання Dr.Ceuracle Pro Balance Creamy Cleansing Foam
Цей цитрусовий аромат! І сама пінка приємна, очищення до скрипу, але без стягнення та сухості.
Волосся
Цей набір мені подарувала подруга і він зробив з моїм волоссям справжню магію. Точно повторю його знову. А ще, він має такий приємний карамельний аромат, з трохи ретро-нотками, тому при нанесенні відчувається якась така тепла ностальгія.
Обидва продукти розроблялися для догляду за волоссям після кератину. Це не моя історія, але і звичайне (а ще й фарбоване) волосся, вони круто приводять до ладу.
Alfaparf Lisse Design Keratin Therapy Oil — олія, якій дякують мої перепалені блондом кінчики. Якби не ти, плакала б моя довжина.
Alfaparf Keratin Therapy Lisse Design Keratin Serum — ніжна кремова сироватка, після якої волосся стає візуально густішим. Вона так по хорошому обтяжує волосся, робить його сильним і додає блиск.
Догляд за обличчям
Benton Air Fit UV Defense Sun Cream SPF50+/PA++++ — це не перший (і сподіваюсь не останній) комфортний і якісний спф, який я знайшла, але саме цей робить моє обличчя менш червоним, завдяки зеленому пігменту.
Purito Seoul Wonder Releaf Centella Eye Cream — скраб для моїх очей! Дуже підтримує цю проблемну зону і є максимально приємним, бо не надто жирний, не сушить, не липне. ЧУДОВИЙ
Clinique Moisture Surge 100H Auto-Replenishing Hydrator — зволожене але матове лице. З таким запитом саме до нього. Так, це не крем про живлення, він саме зволожує, і мені здається, що таки 100 годин, як і обіцяє.
Парфуми
Я почала цей рік з аромату Burberry Her, ним і завершую. Оновила його собі на зиму, бо все чудове, що сталося минулої зими, ставалося під його чарівний акомпанемент.
Я чую тут суницю, і вершки, і трохи йоду. Але аромат звучить мені абсолютно не всім цим. Він звучить мені щасливою мною, прогулянками Львовом, зустрічами з найріднішими, улюбленими шарфами, новими знайомствами і милою моєму серцю кавʼярнею на Золотих, куди втікаю від метушні. Він звучить, як я, ось і все.
Макіяж
Я абсолютно точно не допущу дня, коли ці малюки закінчаться, бо замовлю нові (такі самі) завчасно.
Bourjois Healthy Mix Serum Roll-On Concealer — все недоспані через сусіда ночі маскує цей малюк. А ще тут класний металевий аплікатор, якщо він холодненький, то процес нанесення приємніший в сто разів.
Clinique High Impact High-fi Full Volume Mascara — так, вона з ворсинками, але саме вони роблять з моїх двох пучків гарні, довгі і густі вії. ДЯКУЮ!
Maybelline New York Brow Ultra Slim Eyebrow Pencil. Знаєте, скільки людей тестили у мене його за рік і купували такий самий потім? 5. А скільки купили без затесту і просто по рекомендації? Ще троє. І всі ні про що не шкодують))
Maybelline New York Hyper Easy — ідеальні стрілки завдяки їй. І чорна і коричнева стали явними фаворитками для мене. Дуже швидко виходить оформити очі, і навіть оту складну стрілочку у внутрішніх кутиках виходить намалювати.
Ось такі фаворити року, а тепер біжу кришити салатики) Усім гарних свят і мирного 2025!
Коментарі (0)