guildenstern

па-па, 2024!

па-па, 2024!

на обкладинці - ілюстрація Єрка до "Казок Таємного Альбіону". я дуже її люблю, найбільше, мабуть, через довге-довге хвилясте волосся, бо саме таким воно в мене все життя було. єдине, що не зеленим...

що ж, сподіваюсь, що у прийдешньому 2025 я таки знайду сміливість його пофарбувати. Або обрізати. або і те, і те 😄 а ще я мушу стати дивнішою, що включає епатажні луки з шипами в бровах і tradgoth мейкап на щодень, а не тільки вівторок.

взагалі за цей рік я зрозуміла, що люблю виділятися, коли це відповідає тому, що я відчуваю всередині. так, багато хто не сприймає мейкап як засіб самовираження, або вважає, що межами все одно мають бути бежнюдові штрихи. що ж, я вилажу за контури і розростаюсь різнобарвною, інколи монохромною плямою поверх загальноприйнятого малюнка. і якщо ви хочете вдягти вечірню сукню в офіс - підіть на це. якщо хочеться - значить нада. часом саме так, і не інакше, можна покращити настрій глобально.

я справді почала бути різкішою, і це добре. як і обіцяла - у 2025 я скидатиму шкіру. хай нова буде настільки незвичною, як потрібно мені завтрашній.

чого й вам бажаю, дівчата. з новим роком!

31 грудня, 2024
guildenstern
31 грудня, 2024