П'янкий аромат Citrus Breeze & Dark Rum by FCP
Аромат, що викликає залежність
Зовсім нещодавно в американського бренду нішевої парфумерії Fantasy Community Perfumes, вийшла нова лінійка ароматів. Побачивши їхню піраміду мені закортіло спробувати осі, проте вирішили почати з самого п'янкого та смачного аромату.
Пакування цих новинок трохи змінилося, тепер це матові не прозорі пляшечки бежевого кольору із яскравою наліпкою, викликаючою асоціації з самим ароматом.
Citrus Breeze & Dark Rum належить до сімейства деревних та пряних, а класифікується як унісекс.
Верхні ноти: Pepsi та Лайм
Середні ноти: Кориця та Яблуко
Базові ноти: Кедр, Білий перць та Кардамону, Ром
Побачивши піраміду, я вже мала своє уявлення аромату, а реальність виявилась ще кращою.
При першому ж розпилі відчуваю яскравий аромат чупа-чупса з колоню, гадаю всі пам'ятають таке, ще із жуйкою в середині. Одразу ж відчуваю цей смак. Солодкий, свіжий ковток сoca-сola і бризки бульбашок потрапляють у повітря.
Трохи осівши на шкірі, до цього смачного настрою приєднується лайм, злегка розсіюючи солодкість своєю кислинкою, освіжаючи аромат.
З нагріванням парфуму на тілі відчуваю ноти яблучного пюре з гірчинкою та пряністю кориці. Ця терпкість та теплота надають аромату глубини. Це все наче соковитий бум в поєднанні з нотами коли.
Хвилин за 5 в ароматі свій статус підтверджує ром: п'янкий та тягучий, вишуканий та сміливий. Кедр та кардамон відіграють на фоні композиції, підігріваючи аромат, як ром і він затягує своєю глубиною смаків.
Я до кінця відчуваю солодкуватий та водночас свіжий аромат сoca-сola в поєднанні з теплимом ромом та пряною корицею.
Стійкість в аромату чудова, пару пшиків тримаються увесь день на шкірі. На волоссі аромат тримався й наступний день, як і на одязі. З кожним рухом рукою по волоссю, в повітрі знов спалахував цей смачний п'янкий аромат.
В холодні, на вулиці, більше відчувається солодкість піраміди, а в теплому приміщенні він знову розкривається ніби в перше, всією своєю красою.
Коментарі (0)