Anastasia06

Вітаміни для волосся Ellips Hair Vitamin

Країна виробник: Індонезія

Вітамінний комплекс "Ellips Hair Vitamin" це масло для волосся, збагачене вітамінами, які відновлюють структуру волосся, напитують, укріплюють, забезпечують неймовірний здоровий блиск. Затримують вологу у волоссі, пом'якшують його, мають нереально смачний запах, який тримається до наступного миття.

Підходять усім типам волосся, відновлюють пошкоджене волосся після термічної та хімічної обробки, можна використовувати як додатковий термозахист.

У баночці 50 шт, але є мікси. За допомогою міксів ви збагатите свої волосся дуже великою кількістю різноманітних вітамінів, і отримаєте карколомний результат.

Мій чесний відгук:

Я користувалася капсулами #ellips 3 місяці в осінній період, коли моє волосся було більш слабке, тьмяне, не мало блиску, сухе і неслухняне. Поскільки у мене фарбоване волосся за ним треба доглядати ретельніше.

Натрапивши на ці капсули вирішила замовити собі mix і провести експеримент. Для його чистоти не використовувала додаткові засоби. Я переймалася, що волосся буде жирніти швидше адже це олійка.

Після першого використання я була в приємному шоці! Моє волосся неймовірно смачно пахне, легко розщісується, блистить і мої переживання розвіялися бо олійка впитується миттєво не залишаючи жирних слідів.

Тож можу впевнено рекомендувати цей продукт !☺️

01 січня, 2025
Anastasia06
01 січня, 2025