Вітаміни для волосся Ellips Hair Vitamin
Мій чесний відгук, та досвід користування
Вітаміни для волосся Ellips Hair Vitamin
Країна виробник: Індонезія
Вітамінний комплекс "Ellips Hair Vitamin" це масло для волосся, збагачене вітамінами, які відновлюють структуру волосся, напитують, укріплюють, забезпечують неймовірний здоровий блиск. Затримують вологу у волоссі, пом'якшують його, мають нереально смачний запах, який тримається до наступного миття.
Підходять усім типам волосся, відновлюють пошкоджене волосся після термічної та хімічної обробки, можна використовувати як додатковий термозахист.
У баночці 50 шт, але є мікси. За допомогою міксів ви збагатите свої волосся дуже великою кількістю різноманітних вітамінів, і отримаєте карколомний результат.
Мій чесний відгук:
Я користувалася капсулами #ellips 3 місяці в осінній період, коли моє волосся було більш слабке, тьмяне, не мало блиску, сухе і неслухняне. Поскільки у мене фарбоване волосся за ним треба доглядати ретельніше.
Натрапивши на ці капсули вирішила замовити собі mix і провести експеримент. Для його чистоти не використовувала додаткові засоби. Я переймалася, що волосся буде жирніти швидше адже це олійка.
Після першого використання я була в приємному шоці! Моє волосся неймовірно смачно пахне, легко розщісується, блистить і мої переживання розвіялися бо олійка впитується миттєво не залишаючи жирних слідів.
Тож можу впевнено рекомендувати цей продукт !☺️
Коментарі (0)