Юлі

Чоловічий, жіночий і фантастичний унісекс аромат гелів для душу Le Petit Marseillais

Чоловічий, жіночий і фантастичний унісекс аромат гелів для душу Le Petit Marseillais

Гелі для душу Le Petit Marseillais покорили мене і хлопця своїми ароматами, про кожен окремо описую далі ⬇️

Чоловічий, жіночий і фан�тастичний унісекс аромат гелів для душу Le Petit Marseillais

Гелі з чоловічої лінійки є універсальним засобами з надаисів виробника. Тобто їх пропонують використовувати для тіла, волосся, бороди і навіть обличчя 🤔

Жіноча ж версія позиціонується як гель для душу.

Засіб рідкий, його потрібно небагато, щоб гарно пінився на тілі.

Серед інгредієнтів 92% мають натуральне походження 👍🏻, а сама тара придатна до переробки.

Щодо ароматів – вони відчутні та наповнюють всю вану кімнату під час користування і залишаються на шкірі ще хвилин на 15. Це приємний бонус, бо аромат хочеться відчувати ще довго…✨

Почну з найулюбленішого аромату, з якого і почалось знайомство з брендом. Купувала завжди 400мл (це вже третя пляшка), бо з коментарів бачу, зазначають про деяку різницю в ароматі з 250мл версією. Я схильна вважати, що різниця скоріше повʼязана з партіями, проте хто знає 🙌🏻

Хоч на сторінці товару і зазначено, що це гель-шампунь для чоловіків, я б уточнила – це 100% унісекс. Він мені подобається так само, як і хлопцю! І якщо б були створені парфуми з таким ароматом, я б хотіла мати їх у своїй колекції 🤍

Це свіжо-солодкий, насичений аромат з червоним апельсином 🍊 (але це не класичний цитрусовий простий аромат, не лінійний) і шафраном, дещо схожим на деревину. Прянощів не забагато, шафран органічно доповнює всю композицію.

Запах енергійний, позитивний, яскравий 🫰

Ось це вже дійсно чоловічий гель для душу (для тіла, волосся, обличчя й бороди). У мене також 400мл.

“Minerals & Cedarwood” має освіжаючий хвойно-деревинний аромат, що з легкістю міг би бути парфумами. Так пахне чоловік 😅

На мою думку, аромат універсальний і сподобається всім. Звісно, якщо людина не проти відверто свіжої віддушки.

Купую вперше, але по попередньо позитивному досвіду вирішила брати одразу 650мл. І це рішення не було хибним, хоч я й переживала: до ванілі в ароматах ставлюсь з обережністю. Але тут вона виявилась не різкою 🙌🏻

Аромат жіночий, і його дійсно можна охарактеризувати як «ванільне молоко», тепле, солодке (але не приторне), лактонне.

Одразу зʼявляється асоціація з улюбленою цукеркою з дитинства «Малібу» 🍬

Саме від цього гелю для душу, думаю, буду брати перерви. Хоч ваніль тут і приємна, але це не моє улюблене направлення в парфумерії. Тому цю пляшку більше повторювати не буду.

Широта асортименту гелів для душу Le Petit Marseillais така велика, шо кожен зможе знайти свій фаворит. Мої 10/10 відправляються до аромату «Шафран і червоний апельсин», його просто потрібно спробувати 💯

У майбутньому все ж хочу перейти на користування засобами для душу українських виробників, але улюбленця доведеться забрати з собою 🫶🏻

02 січня, 2025
Юлі
02 січня, 2025