Profi style: Конд иціонер двофазний "Термозахист"
Що таке двофазний кондиціонер і чому він вартий уваги?
Привіт-привіт! Жодного негативу — тільки чесні враження! Як завжди, миру та любові всім-всім-всім 🩷
Сьогодні хочу поділитися з вами одним з своїх фаворитів для волосся — двофазним кондиціонером "Термозахист" від Profi Style. Я давно шукала продукт, який одночасно доглядає, захищає від теплового впливу й не обтяжує волосся.
І знайшла :)
Для мене цей кондиціонер — просто ідеальний, навіть незважаючи на те, що моє волосся натуральне, а не фарбоване. Він підходить для будь-якого типу волосся, і результат просто вау!
Я постійно борюся зі сплутуванням, особливо взимку. Кондиціонер не тільки полегшує розчісування, а й залишає волосся гладенькими та блискучими. І аромат! Це щось особливе — нагадує чистоту й комфорт. Уявіть собі аромат свіжо випраної білизни, але з легкою фруктовою нотою. Дуже хочу собі такий парфюм!
Склад:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Amodimethicone/Morpholinomethyl Silsesquixane Copolymer, Phenil Trimethicone, Cetrimonium Chloride, Polyquaternium-16, Hydrolyzed Wheat Protein, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Trehalose, Betaine, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Glecerin, Trideceth-5, Parfum, Lactic Acid, Amyl Cinnamal, Geronellol, Limonene, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Linalool, CI 75470.
Плюси:
- Силікони (Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Amodimethicone) - забезпечують термозахист, додають блиску, створюють захисну плівку, яка утримує вологу та захищає від пошкоджень.
- Гідролізований пшеничний білок (Hydrolyzed Wheat Protein) - зміцнює волосся, зменшує ламкість, додає об'єму. Чудовий компонент для ослабленого волосся.
- Бетаїн і трегалоза (Betaine, Trehalose) - зволожують волосся, роблять його більш м’яким і еластичним.
- Вітаміни та олії (Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil) - гліцерин утримує вологу, касторова олія пом'якшує та живить волосся.
Мінуси:
- Силікони (Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Amodimethicone) - можуть накопичуватися на волоссі за умови недостатнього очищення, що може зробити його тьмяним. Потрібно використовувати шампуні для глибокого очищення.
- Консерванти (Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate) - можуть спричиняти подразнення чутливої шкіри голови або сухість волосся за частого застосування.
- Ароматизатори (Parfum, Amyl Cinnamal, Limonene, Hexyl Cinnamal, Linalool) - можливі алергени. Якщо у вас чутлива шкіра, варто тестувати продукт перед використанням.
- Відсутність компонентів для активного живлення - якщо у вас дуже сухе чи пошкоджене волосся, можливо, знадобиться додатковий догляд (маски або масла).
Так, силікони — це одночасно і перевага, і недолік. Силікони можуть бути чудовими помічниками у догляді, якщо використовувати їх обдумано. Вони дають волоссю блиск і захист, але їх важко змити звичайними шампунями.
Склад загалом збалансований. Мене приємно вразило, що у формулі є пшеничні білки та бетаїн — компоненти, які справді працюють на відновлення волосся.
Чим двофазні засоби кращі та навіщо потрібен кондиціонер у формі спрею?
Двофазний кондиціонер має дві активні фази:
- Масляна фаза: відповідає за зволоження, живлення та створення захисного бар'єру для волосся.
- Водна фаза: легка й освіжаюча, допомагає глибоко зволожити локони без обтяження.
Разом вони працюють над тим, щоб ваше волосся було доглянутим, м'яким і блискучим. На відміну від густих бальзамів чи масок, двофазні спреї абсолютно не обтяжують волосся, навіть якщо воно тонке.
Вони ідеально підходять для швидкого догляду. Завдяки активним інгредієнтам, спрей створює невидиму плівку, яка захищає волосся від пошкоджень при використанні фена, праски чи плойки.
Двофазні спреї можна використовувати як на вологе волосся перед укладанням, так і на сухе для зволоження та додаткового блиску протягом дня. Їх можна використовувати як окремо, так і доповнювати ними інші засоби догляду за волоссям
Підсумок:
Цей кондиціонер виконав усі свої обіцянки. Він стане незамінним помічником у догляді за волоссям, у будь-яку пору року. Кондиціонер ідеально підходить для щоденного використання, якщо ваше волосся нормально реагує на силікони. Він добре захищає, зволожує та додає блиску.
Моя оцінка: 5/5
Дякую за увагу, сподіваюся, вам сподобалося читати. А я тікаю тестувати інші бюджетні українські бренди! Буду рада порадам та рекомендаціям на цю тему 🩷
Коментарі (0)