Повернути собі обличчя після свят)
Хоч я особливо і не святкувала, але пізні підйоми даються взнаки, тож саме час підбадьорити шкіру охолоджуючою масочкою)
Чудова маска, яка знижує температуру шкіри, завдяки чому вирівнюється тон, проходять почервоніння та звужуються пори. Мені дуже подобається охолоджуючий ефект, адже він допомагає чутливій шкірі та в цілому покращує кровообіг. Холодок я відчуваю не тільки під час витримки маски на обличчі, а ще й півгодини після. Один пакетик ділю на 2 використанні: висипаю половину порошку в скляну тару і додаю водички (потроху, щоб отримати необхідну консистенцію), потім швиденько перемішую та наношу на лице. Далі обов'язково треба прийняти горизонтальне положення, щоб альгінат не обтяжував шкіру.
Маска виглядає казково - ці пелюстки волошки роблять ритуал не тільки корисним, а ще й естетично привабливим. Окрім квіточок, в складі також є екстракт волошки, безпосередньо альгінат, гліцерин та Perfection Peptide P3.
Мені дуже подобається, що маска знімається одним пластом, тобто не треба додаткових маніпуляцій чи аксесуарів - навіть в половинному дозуванні все дуже легко🤗.
В результаті шкіра виглядає дуже зволоженою, підтягнутою, тон вирівнюється, а пори виглядають знач но меншими. Тож масочка однозначно варта уваги! 😍
Коментарі (0)