Nivea | Бальзами для губ Cherry та Watermelon Shine
Про легендарні губнушки💄
Повертаюсь до активного написання дописів, хоча насправді нічого не обіцяю) але сьогодні хочу поділитись своїм відгуком про легендарний вишневий бальзам для губ, а також кавуновий, про який мало хто знає.
Конкретно вишневий я використовую вже багато років, якщо бути точною, то близько 10) кавуновий колись взяла на заміну, але спойлер - це не те.
Мої бальзамчики вже доволі старі, їм декілька років, тому пару днів назад відправились у смітник) тепер треба оновити собі флакончик 🍒
Обидва знаходяться у стандартному пакуванні та містять в собі 4,8 г обʼєму.
Про склад писати не буду, а тим паче розбирати, тому що мої екземпляри ще зі старим складом (здається, що там був парафін), а в о новленій формулі, наскільки мені відомо, є лише олійки. Обовʼязково порівняю.
Текстура у них класична, як у самих примітивних бальзамів для губ - тут особливо нічого розповідати.
Головною фішкою цих засобів є те, що вони пігментовані - вишневий більш насичений, кавуновий - з легкою розовинкою. Також містять в собі легкий шимер, якого на губах не видно.
Тут показую свотчі обох бальзамів. Як бачите, на губах різниця є - вишневий дає більше пігменту, робить губки більш насиченими.
Кавуновий же лише злегка підбфарбовує губи в рожевий.
Особисто для мене фаворитом є саме вишня, тому що він чудово виглядає на губах і є зовсім універсальним. Цей бальзам гарно рятує, коли прокинулась зранку і ще вся бліда, губи безколірні, а треба швиденько кудись бігти - то можна мазнути на вуста Cherry Shine і підкорювати світ.
Також є різниця і у самому рівні зволоження - кавуновий наче більш масляний, саме такий «технічний» по моїм відчуттям.
Вишневий же легше лягає на губи і значно краще їх захищає та помʼякшує.
Тому якщо ви ще не знайомі з цими крихітками - однозначно рекомендую спробувати, і починайте саме з вишні. А я наступним планую взяти ожиновий 🤭
Коментарі (0)