khoroshaeva

Консилер + тональний в одному флаконі)

Всім привіт✌️

В цей новий MUC-рік хочеться увійти з рекомендацією класного продукту, що я й зроблю). Герой сьогоднішнього допису - Rimmel Multi Tasker Wake Me Up у відтінку 045 - Classic Ivory, який заслуговує на увагу. Розповідаю більш детально чому👇

Консилер упакований у мініатюрну тубу з м'якого пластику. Кришка щільно закручується, забезпечуючи надійне закриття.

Дозатор виконаний у вигляді металевої кульки, яка має створювати відчуття прохолоди та здійснювати легкий масаж шкіри під час нанесення. Однак, оскільки я наношу продукт точково та дуже швидко, то цей ефект майже не відчуваю). Єдиним недоліком є те, що дозатор іноді підтікає, тому його доводиться регулярно протирати.

Об'єм: 20 мл, витрата доволі економічна.

• Консистенція кремова, дуже легка, я б навіть сказала, що флюїдна. Проте текстура добре тримає форму та не тече. На дотик не липка, не жирна та не олійна.
  • Аромат косметичний, не надто насичений, не викликає ніякого дискомфорту.

045 "Classic Ivory" - це бежевий відтнок з доволі теплим, персиковим підтоном. Взагалі, колір слонової кісти вважається найбільш нейтральним, але саме цей відтінок не назвеш універсальним, бо темнуватий та надто теплуватий. Проте, моїй шкірі він підійшов ідеально, особливо в якості консилеру під очі. Як на мене, відтінок добре підійде дівчаткам з теплим та оливковим підтоном шкіри, для білосніжок буде надто темним та жовтим).

* Вже кілька років купую саме теплі, а не білі консилери, бо вони дуже класно маскують синці під очима).

Я наношу цей консилер як для точкового маскування проблемних зон (висипів та вітіліго, синців під очіма), так і для вирівнювання загального тону шкіри, використовуючи його замість ВВ-крему.

На все обличчя наношу вологим спонжем, а під очі - пензликом).

Він добре розподіляється, м'яко розтушовується, не западає в пори, не підкреслює сухі ділянки шкіри.

Ступінь покриття : середня - синці під очима та моє вітіліго він перекриває відмінно. Однак, з почервоніннями він справляється лише частково, якщо використовувати його соло. Тож, для більш повного покриття рекомендую використовувати його в парі з іншим тональним засобом.

Фініш: сяючий, натуральний. Сяйво помірне, з космосу його не видно

Консилер не окислюється на шкірі та тримається доволі стійко протягом усього дня.

Не спровокував висипів, а також не забив пори.

Моя шкіра: комбінована, є висипи та сухі ділянки.

На моєму обличчі консилер показав себе з найкращої сторони.

• Чудово вирівнює тон шкіри.
  • Маскує синці під очіма, саме за це він так сильно мені полюбився).
  • У парі з іншим тоном гарно перекриває почервоніння та сліди постакне.
  • Має красивий, сяючий фініш.
  • Доволі стійкий, не окислюється.

* Виробник обіцяє купу доглядових ефектів, але на собі я їх не відчула, для мене це виключно декоративний засіб, який може трошки охолодити, завядяки металевому наконечнику.

На фото консилер нанесений соло, мені здається, що ефект чудовий та дійсно помітний. Продукт класний, особливо якщо ви шукаєте засіб для комфортного маскування синців під очима 👌

Дякую за увагу💕

02 січня, 2025
khoroshaeva
02 січня, 2025