Ya Yana

Макіяж очей за хвилину

Макіяж очей за хвилину
Макіяж очей за хвилину

Познайомилась з Clinique High Impact Shadow Play Shadow+Definer і не можу стримати захвату!

Що це таке?

Це стік, де з однієї сторони кремовий олівець, який дуже плавно розтушовується. А з іншого боку — тіні з блискітками, які наносяться дуже зручним аплікатором.

У мене відтінок — Rose+Truffles, але там є і інші круті комбінації. Тут я дію так: розтушовую темі тіні від одного кутка ока, до іншого так, аби у зовнішньому кутку відтінок був темнішим та насиченішим. Кремовий олівець наношу дугою від внутрішнього кутика у складку.

Продукт містить комплекс натуральних олій. Clinique не може лишити декоративну косметику без доглядових властивостей, і це досить приємний нюанс.

Чому ж у такому захваті?

Мені дуже подобається те, що цей продукт максимально компактний. Раніше я любила громіздкі палетки, потім перейшла на менші, але ти все одно, кожен раз переймаєшся, щоб ненароком не розбити її. Особливо, якщо треба взяти косметичку з собою у подорож чи до подруги. А тут раз два, і все готово. Не треба шукати додаткові пензлики, мучитися з розтушовкою чи вигадувати комбінації кольорів.

Відчуття, наче все вже зробили за мене. Зізнаюся, такий підхід не зовсім мій, люблю я помудрувати, погратися з техніками. Але, мати такого крутого помічника на lazy makeup days — це дуже вау.

Стійкість. Як для кремового продукту, тіні дуже навіть стійкі, пережили зі мною новорічну ніч. Я б сказала, що тут десь 8-годинна стійкість. Звісно, якщо випадково не тернути повіки рукою)

02 січня, 2025
Ya Yana
02 січня, 2025