MAXIMOVA🌷

Моє спасіння від сухого повітря

Зараз зимовий період - це час активного використання обігрівальних приладів. На роботі поруч зі мною стоїть електричний конвектор і я розуміла, що він пересушує повітря, думала перший негативний ефект відобразиться на волоссі, але першою здалась шкіра обличчя - з'явилось легке лущення і сухість. Я одразу відкрила свою шафку з доглядом "як аптечку" і зрозуміла, що рятувати ситуацію буде саме ця маска!

Трошки про пакування

Маска знаходиться в м'якій тубі, яка додатково захищена фольгованою мембраною, зручна у використанні. Додатково загорнута в коробку. Виглядає симпатично і мінімалістично.

Її призначання ідеально підходить для моїх потреб - це заспокоєння, зволоження, пом'якшення. Створена вона спеціально для миттєвого наповнення шкірою необхідною вологою, усунення сухості та стягнутості, а також освіжання тону обличчя.

- Засіб містить низькомолекулярну гіалуронову кислоту, яка проникає в глибокі шари епідермісу та зволожує шкіру зсередини.

- Комплекс керамідів та фосфоліпідів Ceramide Complex CLR™ сприяє утриманню вологи, що мінімізує утворення мімічних зморшок.

- Комплекс амінокислот підвищує бар'єрні, захисні функції шкіри, сприяє розгладженню шкіри, покращуює її колір, повертає сяйво.

Консистенція у маски легка, гелева з голубим відтінком, аромат легкий, практично не відчутний. Вона дуже легко розподіляється по обличчю та надає миттєвий ефект зволоження.

Маску вирішила використовувати через день (тричі на тиждень) - і за цю неділю стан шкіри значно покращився! Завдяки високому вмісту гіалуронової кислоти, маска наповнює шкіру вологою, пом'якшує та прибирає шелушіння. Зникає неприємне відчуття сухості. Надалі я, звичайно, наношу крем та інші етапи догляду і стараюсь тепер пити більше води.

Можу радити маску для тих, хто бореться з неприємним відчуттям стягнутості, особливо в холодну пору року або після впливу агресивних зовнішніх факторів.

02 січня, 2025
MAXIMOVA🌷
02 січня, 2025