Мій новий фаворит – Green Florence від Avenue des Parfums
Свіжий і цукровий, грайливий і ніжний – це потрібно відчути!
Почну зі спойлеру: ці парфуми стали моїм відкриттям, хоча при виборі я сумнівалась у його стійкості. Бо ж як прийнято вважати: якщо парфуми свіжі, то й триматись вони будуть недовго. Але й на цей раз Avenue des Parfums не підвели! 🙌🏻
Загальні враження
Green Florence я можу охарактеризувати як свіжо-солодкий, ніжний, легкий квітковий та життєрадісний аромат. Він прекрасний протягом усього звучання: від перших дзвінких нот до останніх солодких та манких 🤍
Асоціативний ряд, що допомагає уявити настрій аромату, доповнює світло-зелена рідина у флаконі. Та й сама назва Green Florence натякає на витонченість ✨
Мені дуже до вподоби сам флакон і якою обʼємною хмаринкою здійснюється розпилення парфумованої води.
Green Florence наношу на запʼястя та шию, у сумі 4-5 пшиків, тоді аромат окутує вас і розкривається найкраще 🫰
Аромат
При розпиленні я яскраво відчуваю свіжість щойно зірваної зеленої пахучої мʼяти, яка переплітається з лимонним соком, свіжовичавленим з італійського лимону. Цей етап не є сильно дифузним, а все найцікавіше починається згодом, коли лимон присипали цукром. Відчувається дуже сонячна, літня композиція, яка починає шлейфити. Цього я не очікувала, але дуже задоволена такою характеристикою. ✨
У шлейфі чую солодкість цукру та пахучий жасмин. При близькому контакті є й акватичність.
Години через півтори ця краса трансформується і стає солодшою, бо з нот вивітрюється мʼята, яку замінюють хвойні акорди. Тут шлейф стихає, але аромат відчувається ще години дві, поступово наближаючись близько до шкіри.
Це неймовірно гарний аромат, яким я насолоджуюсь від початку і до кінця. Стійкість на моїй холодній шкірі 3-4 години! 🤍
Піраміда від виробника:
Початкова нота: Карамель, М'ята
Нота серця: Водяний жасмин
Кінцева нота: Кедр, Коричневий цукор, Лабданум
Не бачите лимону? Я теж! Але яскраво його відчуваю 🍋
Green Florence від Avenue des Parfums має схожість з ароматом Giorgio Armani Acqua di Gioia. А в піраміді останнього якраз і є лимон як початкова нота.
Заявлений у піраміді лабданум я розпізнати не змогла, як на мене, це лише плюс)
Підсумки
Користуюсь ним навіть зараз узимку і піднімаю собі настрій. Не можу дочекатися весни, щоб розкуштувати аромат тоді 🤍
Повірте, воно вам треба. Як мінімум – спробувати пробник, а якщо відчуваєте, що вам має сподобатися така весняно-літня історія – сміливо обирайте всі 50мл.
Думаю, ці парфуми закінчаться в мене швидко 🫰
Також хочу познайомити вас з іншими ароматами Avene des Parfums:
- Charming Prague 🍏 – https://club.makeup.com.ua/post/54348/
- Black Jakarta – https://club.makeup.com.ua/post/61491/
Коментарі (0)