Парфумована вода Narciso Rodriguez For Her Pure Musc
Кришталева чистота, ніжність білих квітів, звабливо-делікатний мускус з теплим пудровим післясмаком…
Хоч я й не великий прихильник парфумерії Narciso Rodriguez, та мушу визнати, що For Her Pure Musc – достойний представник парфумерного мистецтва, адже це дуже благородний, витончений і стриманий квітково-мускусний аромат! Але про все по порядку)
Оформлення/дизайн
У мене водичка у вигляді пробника, який був запакований у милу картонну коробочку, на якій можна ознайомитися з офіційною інфо рмацією про парфуми від виробника.
Сам же пробник являє собою мініатюрну пластикову фіолку, обладнану розпилювачем.
Об’єм пробника – 0,8 мл – цього цілком і повністю достатньо, що зрозуміти аромат, відчути розкриття нот та інші його характеристики.
Загальна характеристика аромату
Прем’єра аромату – 2019 рік.
Група (сімейство) аромату – мускусні, шипрові.
Парфумер – Sonia Constant.
Стать – Жіночі.
Концентрація – Eau de Pаrfum.
Класифікація (клас) – елітна парфумерія.
Країна реєстрації бренду – Франція.
Країна-виробник – Франція.
Піраміда, розкриття, звучання, шлейф, стійкість та ін ші «ароматні» характеристики парфумованої води Narciso Rodriguez For Her Pure Musc
Піраміду аромату складають такі ноти:
Верхні ноти: Апельсиновий цвіт, Жасмин
Середні ноти: Мускус
Базові ноти: Амбра, Кашмеран, Пачулі
Стартує він гострими білими квітами, дзвінкими і кришталевими. Десь позаду – цитруси… По мірі розкриття нот все виразнішим стає мускус. Він ніжний і квітковий, делікатно звучить навіть на теплій шкірі. Чим ближче до бази – тим теплішим і пудровішим робиться аромат. Тут виразна амбра і кашмеран, однак пачулі десь від мене сховалися (хоч я дуже люблю цю ноту в парфумах).
Аромат чистий, дещо дзвінкий, навіть кришталевий. Він по-різному розкривається в залежності від температури, наприклад, на вулиці, де холод і мороз – це дзвінка чистота, квіткова свіжість, прозорість і легкість. А в приміщенні, де тепло та затишно – аромат стає більш пудровим, солодшим, з нотками дорогої доглядової косметики.
Загалом, аромат м’який, кремовий, «доглядовий», елегантний та дуууже жіночний. Він стриманий і ненав’язливий, чудово впишеться в будь-який образ та для будь-якої події. Однак бачу його на жінках віком 30+. От є в ньому деяка вінтажність… Також він всесезонний. Такий собі варіант на всі випадки життя)
Шлейф – присутній та виразний, досить довгий.
Стійкість – шикарна – від ранку й до пізнього вечора аромат звучить яскраво та виразно. На одязі зберігається до прання. Деякі ноти цього аромату вловлюю на шкірі навіть після прийняття душу.
🤍Підсумки
Narciso Rodriguez For Her Pure Musc – однозначно вартий уваги аромат! Чистий, кришталевий, квітково-мускусний. Дуже стійкий і компліментарний. Універсальний – сподобається багатьом і підійде на всі випадки життя. І жіночність – його істинна суть...
Коментарі (0)