Переваги ополіскувача для ротової порожнини від українського бренду Splash
Ополіскувач для ротової порожнини зі смаком свіжої м'яти Splash
Мій догляд за ротовою порожниною не обходиться без ополіскувача. Зазвичай використовую його після чищення зубів зубною ниткою.
Раніше найчастіше на полиці опинялися ополіскувачі від Listerine, але на ринку зʼявився гідний конкурент - український виробник Splash, який викликає неабияке зацікавлення.
Мені пощастило виграти в розіграші їхній ополіскувач зі смаком свіжої м'яти, і, спробувавши його, я переконалася, що цей продукт вартий уваги. Готова розповісти, чому я планую його купувати.
Пакування. Біла глянцева пузата пляшечка обʼємом 200 мл з гвинтовою кришечкою. Є захисна наклейка контролю. Дизайн етикетки простий - сині написи, лого та графічне зображення листків мʼяти.
Склад. Aqua, Glycerin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Sorbitol, Mentha Piperita Oil, Cedrus Atlantica Bark Oil, Pentylene Glycol, Disodium EDTA, Ethylhexylglycerin, Parfum, Menthol, L-Menthanone, Menthyl Acetate, Eucalyptol, Isomenthone, Neomenthol, Beta-Caryophyllene, Limonene, Tetrahydro-Dimethylbenzofuran, Sodium Saccharin.
▪️ У складі містяться натуральні компоненти: олії м'яти перцевої та кедра атлантичного, ментол - освіжають, мають антисептичні та протизапальні властивості.
▪️ Зволожувачі на початку складу: гліцерин та сорбітол.
▪️ ПАР та емульгатор: гідрогенізована касторова олія
Спосіб використання: Використовувати 15-20 мл ополіскувача після чищення зубів вранці та ввечері. Полоскати ротову порожнину протягом 30 секунд, не ковтаючи. Для досягнення максимального ефекту не приймати їжу та напої протягом 30 хвилин після застосування. Продукт не вимагає додаткового розведення. Засіб можна використовувати не лише після чищення зубів, але й протягом дня за потреби.
Враження від використання:
▪️ Ополіскувач прозорий та рідкий як вода. Аромат та смак мʼятний без надмірної солодкості.
▪️ В міру пекучий, гарно освіжає ротову порожнину надовго даючи відчуття приємного подиху.
▪️ Комфортний у використанні.
▪️ На щастя, оцінити протизапальні властивості нема можливості.
Які переваги ополіскувача виділила для себе (у порівнянні з мʼятним Listerine, яким звикла користуватись):
▪️ Splash не містить Sodium Lauryl Sulfate, який може подразнювати ротову порожнину (на його місці PEG-40 Hydrogenated Castor Oil);
▪️ У Splash більше натуральних компонентів, зокрема, олії м'яти перцевої та кедра атлантичного;
▪️ Splash не містить барвників;
▪️ Смак Splash насичений, але водночас не такий пекучий та більш натуральний. У ньому не відчуваються надмірної солодкуватості (крім Sodium Saccharin, який міститься у двох засобах, Listerine додатково має Sucralose);
▪️ Splash не містить спирту (до слова, не всі ополіскувачі Listerine містять спирт, але у частині він є, тож слід дивитись склад окремого аромату);
▪️ Обидва засоби містять віддушку, консерванти. Потрібно зважати на індивідуальні реакції і тут нічого не вдієш :)
Загалом, ополіскувачем для ротової порожнини зі смаком свіжої м'яти Splash я задоволена та планую наступного разу придбати зі смаком м'яти та лемонграсу.
Коментарі (0)