Вішлист догляду на рік
Якщо вже парфхотілки обговорювали, то тепер і косметичні)
Дивно, що з декоративної косметики я не хочу взагалі нічого) хотіла купити ліппер (але його мабуть можна віднести і до догляду), але вже знаю, що мені його подарує Оля, то гештальт закритий; тепер лише питання - шо робити з двома десятками блисків для губ?🤭
Також хотіла б спробувати декілька нових спф, але в мене лежить 3 нових, запакованих. Вистачить на рік точно.
З декоративного - хочу спробувати ще якусь тональну основу від Люмене, але лежить два запакованих пуріто, тож чи є сенс?) Вважаю ні) у мене буквально шафа з закритою косметикою вдома.
Більше всього у категорії «догляд для обличчям»
▪️Бренд Jole в топі моїх хотілок останнім часом, бо так всі хвалять їх азелаїнову сироватку 15%. Закінчу всі свої наявні (а це штук 5))) і куплю, якраз під кінець року😂
Їхній ретиналь - сподіваюсь, що впродовж року зможу ввести своє акне в ремісію, а потім вже для підтримку візьму цю сироватку. Подобається склад.
Саліциловий тонер - не всі засоби з цією кислотою на мені працюють, тож цікаво було б перевірити цей. Скоріш за все візьму його на заміну своїй саліцилці від Re.Care.
Ламелярний крем - відновлення наше все, вже б давно купила, але я останнім часом трохи сноб і намагаюсь більш розумно споживати продукти, тож ніяких нових покупок, поки не закінчу попередні креми.
▪️Крем Manyo з серії Біфіда - це прям бестселлер бренду, не знаю людину якій би він не сподобався. Обʼєм величезний.
▪️Двофазна есенція від Mary&May - її дуже хвалила Олена Романюк, сподіваюсь вона буде кращою за комбучу від Dr.Ceuracle)
▪️Бренд SkinRiches - закохалась у нього ще з запуску і хочу перепробувати все, а почати з лінійки Сиваш.
▪️Ензимний пілінг NanoCode - в мене закінчились всі маски, залишилась лише одна, але дуже агресивна (ну і сухі порошки глин). Хочеться чогось прям потужного, щоб дуже добре очищувало пори.
▪️Тонер Тінк з пептидами - базовий, на ранок буде гарним варіантом.
▪️Міцелярна вода від Joko Blend з серії Skin Detox. Єдиний продукт з лінійки, який не пробувала. Останнім часом багато думаю над тим, щоб перейти з гідрофільних засобів на міцелярки (хоча останні страх як не люблю).
▪️40% мигдалевий пілінг Cocos - обожнюю пілінги цього бренду, користуюсь багато років. Скоро закінчиться мій саліцилово-зелаїновий, тому планую цей брати на заміну.
І ензимний кокосовий мус для вмивання (слайд 2) - брала пінку з кислотами, то дуже сподобалась) рекомендую і вам придивитись до цього бренду)
▪️Навряд-чи їй знайдеться місце на полиці цього року, але сироватка з екстрактом соснових голок від Round Lab також потрапляє у цей список. Був пробник - не зрозуміла.
▪️Альтрено… без слів. Препарат, на який я буду замінювати адапален. Призначається лікарем.
▪️Закінчується моя рисова пудра від Sweet Lemon, на заміну планую брати Innisfree. В неї наче теж непоганий склад.
Волосся і тіло
Тут якось не надто багато банок😂
▪️Для тіла взагалі прям дуже хочу спробувати лиш крем з ароматом Хаммам від Тезорі) все інше - не знаю, за потреби і як прийдеться.
З волоссям трохи цікавіше, тим паче зараз в мене всі шампуні закінчились:
▪️Обожнюю догляд від Elseve, цей бренд дуже підходить моєму волоссю.
В планах давно - лінійка Dream Long.
Також цікаво спробувати відносну новинку - серію з гліколевою кислотою, не знаю наскільки вона буде ефективною. Бо від Bond Repair з лимонною я не в захваті була.
▪️Joko Blend Silky Touch - був пробник шампуню і дуже сподобався, тому хочу повнорозмір і бальзам з цієї серії, а також маску) шампунь безсульфатний.
До речі, поки писала текст, то згадала, що з догляду для волосся я була вражена засобами Meloni, тож мабуть цього року спробую ще якусь лінійку від них.
Ось такі в мене косметичні плани на цей новий рік. Звичайно, думаю, що не все вдасться спробувати, а особливо для обличчя, бо надто вже багато намішала я там і + наразі є відкриті банки, яких вистачить ще десь на півроку.
Але мені сподобалась ця ідея - занотовувати хотілки, щоб потім порівняти у кінці року, так би мовити «очікування/реальність»)
Коментарі (0)