Зелений макіяж | Green makeup
Свотчі всіх продуктів прикріпляю 📌
На конкурс 🐍 не встигла, але зелений макіяж мені зробити дуже хотілось 😁
В якості бази під макіяж я використала праймер від Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser,добре зволожує шкіру, вирівнює рельєф і фіксує макіяж.
Приємна текстура.
Має сяючий фініш ,який додає шкірі гарного, здорового вигляду.
Тон :Kevyn Aucoin foundation balm baume de teint MEDIUM FB06 ,має кремову текстуру і матовий фініш.
Відтінок прекрасно перекриває всі пігментні плями,почервоніння та судини на обличчі.
Румʼяна :LN Pro Blush відтінок 103 -peach
Ніжний персиковий відтінок,добавила зовсім трошки на щічки і ніс. Румʼяна дуже бюджетні і добре пігментовані ,використовую їх майже щодня .
Якщо ви ще не мали такі ,обовʼязково спробуйте 👍🏻
NYX Professional Makeup Born To Liquid Glow Illuminator 01 - Sunbeam
Цей Хайлайтер мій улюбленець і на фото, і в житті виглядає розкішно.
Хто любить сяяти ,теж від душі рекомендую❤️
Наношу зазвичай на кінчик носа ,перенісся,щоб надати обʼєму.
Для макіяжу очей ,я взяла відтінки зеленого одразу з декількох палеток ,бо взагалі мені зелений не дуже личить, і в одязі і в макіяжі я його уникаю 😅
З такими насиченими відтінками зеленого,моя шкіра виглядає дуже хворобливою,але під чорний парічьок нічьо так навіть 😂
В якості підложки використала зелений олівець від Colour Intense Be Bold відтінок 208 - Лаймовий
І вже на нього накладала тіні з палетки LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette.
Два відтінки з палетки NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette
І на середину ,хромові GlamBee My Wings Chrome
Чорні тіні використала з палетки Beauty Bay Nude matte. Коричневим відтінком,з цієї ж палетки,зробила трохи ластовиння на щоках і носі.
Чорним олівцем LAMEL Make Up Eyepencil промалювала слизисту і нанесла туш Maybelline New York Colossal Curl Bounce
Брови я ніяк не вкладала і не підфарбовувала .
Губи :Олівцем Colour Intense Satin Lip Pencil відтінок 07 Cocoa обводжу контур і трохи розтушовую ,мені захотілося трошки вийти зверху за контур .
Ну такий в мене був настрій ,що поробиш,це творчій задум 😂
Заповнюю всі губи світлим олівцем Essence Soft & Precision Lip Pencil відтінок 402 honey style ,доречі самостійно на губах ,він виглядає на мені дуже світлим,тому використовую тільки в поєднанні з іншими відтінками.
На все про все ,в мене пішла година ,ну і фоткалась ще час 😂
А ось такий хаос у мене зазвичай відбувається,коли я хочу зробити подібний макіяж, і який я дуже не люблю потім прибирати ,але я не о дна така ,я знаю 😂
Коментарі (0)