Ksyposhka

Зелений макіяж | Green makeup

Зелений макіяж | Green  makeup

На конкурс 🐍 не встигла, але зелений макіяж мені зробити дуже хотілось 😁

В якості бази під макіяж я використала праймер від Elemis Superfood Glow Priming Moisturiser,добре зволожує шкіру, вирівнює рельєф і фіксує макіяж.

Приємна текстура.

Має сяючий фініш ,який додає шкірі гарного, здорового вигляду.

Тон :Kevyn Aucoin foundation balm baume de teint MEDIUM FB06 ,має кремову текстуру і матовий фініш.

Відтінок прекрасно перекриває всі пігментні плями,почервоніння та судини на обличчі.

Румʼяна :LN Pro Blush відтінок 103 -peach

Ніжний персиковий відтінок,добавила зовсім трошки на щічки і ніс. Румʼяна дуже бюджетні і добре пігментовані ,використовую їх майже щодня .

Якщо ви ще не мали такі ,обовʼязково спробуйте 👍🏻

NYX Professional Makeup Born To Liquid Glow Illuminator 01 - Sunbeam

Цей Хайлайтер мій улюбленець і на фото, і в житті виглядає розкішно.

Хто любить сяяти ,теж від душі рекомендую❤️

Наношу зазвичай на кінчик носа ,перенісся,щоб надати обʼєму.

Для макіяжу очей ,я взяла відтінки зеленого одразу з декількох палеток ,бо взагалі мені зелений не дуже личить, і в одязі і в макіяжі я його уникаю 😅

З такими насиченими відтінками зеленого,моя шкіра виглядає дуже хворобливою,але під чорний парічьок нічьо так навіть 😂

В якості підложки використала зелений олівець від Colour Intense Be Bold відтінок 208 - Лаймовий

І вже на нього накладала тіні з палетки LAMEL Make Up The Myth of Utopia Eyeshadow Palette.

Два відтінки з палетки NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette

І на середину ,хромові GlamBee My Wings Chrome

Чорні тіні використала з палетки Beauty Bay Nude matte. Коричневим відтінком,з цієї ж палетки,зробила трохи ластовиння на щоках і носі.

Чорним олівцем LAMEL Make Up Eyepencil промалювала слизисту і нанесла туш Maybelline New York Colossal Curl Bounce

Брови я ніяк не вкладала і не підфарбовувала .

Губи :Олівцем Colour Intense Satin Lip Pencil відтінок 07 Cocoa обводжу контур і трохи розтушовую ,мені захотілося трошки вийти зверху за контур .

Ну такий в мене був настрій ,що поробиш,це творчій задум 😂

Заповнюю всі губи світлим олівцем Essence Soft & Precision Lip Pencil відтінок 402 honey style ,доречі самостійно на губах ,він виглядає на мені дуже світлим,тому використовую тільки в поєднанні з іншими відтінками.

На все про все ,в мене пішла година ,ну і фоткалась ще час 😂

А ось такий хаос у мене зазвичай відбувається,коли я хочу зробити подібний макіяж, і який я дуже не люблю потім прибирати ,але я не одна така ,я знаю 😂

02 січня, 2025
Ksyposhka
02 січня, 2025