Sofiia_Ts

Великі декоративні закупи!

Великі декоративні закупи!

На свята мій вішліст був готовий після відвідування візажиста та курсу самомакіяжу, тому нарешті після довгої перерви в закупах декоративної косметики я замовила все що було потрібно 🥰 Тому це пост, а не лукс, бо тексту багато)

Насправді все було не так погано, багато косметики, що я мала, підібрана непогано, але найбільше проблема для мене - це кольорокорекція. Тому підібрала все більше для свого підтону, щоб я виглядала здоровіше та яскравіше.

А також не оминула акцію Wonder Bundle, бо мої смаки в парфумерії трошки змінились, і тепер хочу спробувати багато нового. І я не планувала брати в два рази більше, хотіла передати своїй сестрі закордон пробники, але на жаль (для неї 😂), не можна передавати спиртовмістні засоби. Тому все лишилось в мене)

1. Clinique Even Better Refresh WN01 flax - причина мого замовлення і перший люксовий засіб ✨ Саме цей тон мені підібрала візажист на заміну Purito, який як виявилось робить мене сірішою. Цей тон ідеально мені підійшов по кольору, а підібрали саме цей, бо містить багато доглядових компонентів та саліцилову кислоту.

2. Коректори Eveline Cosmetics Art Scenic Professional Make-up Concealer 2 In 1 04 та 07. Вони уже на повторі в мене, але взяла у новому персиковому відтінку 07, щоб перекриваю мої коричневі синячки.

3. Туш Heimish smudge stop mascara - нарешті я спробую термотуш, бо мої сльози особливо зараз через вітер змивають все! 😂 Ця має мільйон відгуків і надіюсь вона мені сподобається.

4. Кремові румяна Patricia Ledo 01 - я б ніколи за своєї волі не взяла цей відтінок, бо це рожевий теплий колір. Але візажистка поставила поряд мого обличчя цей колір і unico icon, і різниця очевидна - такий колір мене дуже освіжає і робить здоровішою, а шкіру сяючою.

5. Компактні рум’яна TopFace Baked Choice 001 - подивилась на цей відтінок на уроці, подумала, і що буде видно, що я ними на фарбувалась? Я недооцінювала свою бліду шкіру 😂 На мені вони рожеві! Коротше, дуже корисно подивитись зі сторони, що саме тобі більше підходить)

6. Кісточка TopFace для контурингу F20 - в мене є кремовий контуринг від paese, який ми визначили найкраще наноситься кісточкою, то взяла таку доволі бюджетну та якісну, синтетичну.

7. Олівець для губ Sayeah 02 Nude - теж би сама би не обрала цей відтінок, але виявилось гарно мені пасує. Але мені так важко сприймати на собі такі рожеві світлі губи, я так звикла до коричневих відтінків, тому взяла цей більше на пробу.

Після курсу самомакіяжу думала, мені треба буде робити повну ревізію косметички, але не все так погано 👌 У висновку забрати тон Purito (не мій колір і надто сяючий фініш), мультитаскер Unico Icon (не мій колір), туш Eveline (обрали термотуш, бо очі в мене чутливі і дуже сльозяться), і деякі засоби для губ (але я не викидала 😄).

А от у Wonder Bundle більшість для себе обрала шипрові, деревно-квіткові чи просто фруктові свіжі аромати. У фаворитах лишилися:

1. Відкриття для мене Hermes Twilly d`Hermes - ледь солодкий пікантний імбир із цитрусом та вершковою туберозою, стійкий, але шлейф інтимний. Дуже зачепив і сподобався.

2. Marc Jacobs Daisy - так і думала, що саме ці мені MJ сподобаються - з перших пшиків свіжі фруктово-квіткові, але потім осідається і лишається вершковий жасмин та певна терпкість від грейпфруту та квітів. Віровноважений та збалансований. Жаль, що стійкість маленька.

3. Chloe Nomade - я вже встигла цей пробник закінчити 😂 Якісний шипр, терпкувато-деревний з цитрусом, і завдяки квітам перетягує ковдру в жіночу сторону, але сухе дерево все таки робить аромат наче унісекс.

4. Estée Lauder Beautiful Magnolia - дуже ніжний квітковий акватичний аромат, я а нього одразу закохалась. Спочатку наче терпкий аж зелений цитрус, але потім лишається перші весняні квіти, наче зайшла за вітрину у квітковому магазині, а букети зібрані з троянд, магнолій з гілками м'яти та евкаліпту. Як осідається, дуже починаю нагадувати Armani di Gioia (дуже люблю цей парфум).

5. Masaki Matsushima Suu... - сама ніжність! Квітковий, дівочий, солодкий, але при цьому свіжий. Аромат соковитої розрізаної грушки та водяних квітів, і відчуваю легку терпкість цитрусів.

6. Lalique L'Amour - він настільки ніжний, що я його аж не чую 😄 Він квітковий ледь помітний, і взагалі не гучний. Ним можна обливатися, в базі лишається дуже легка ледь помітна тубероза.

А от що мені не так зайшло (якраз сестра їх обирала):

1. Marc Jacobs Perfect Elixir - в мене є огляд, і він для мене надто приторний, бо не люблю мед.

2. Burberry Her - під настрій, це смачні зацукровані ягоди. Але для мене надто шлейфові, надто гучний.

3. Furla Pura - білоквітковий одурманюючий аромат, наче і ніжний, але мені надто ретровий, трошки нагадує аромат помади.

4. Arrogance Passion - абсолютно мені не сподобався, навіть не відчуваю нот, щось мене відштовхує мене в ньому, що аж нудить.

На що вам найцікавіше буле прочитати огляд? Рідко пишу про декоративну косметику, але якщо пишу, то детально, тому буде цікаво почути ваш фідбек 🤍

03 січня, 2025
Sofiia_Ts
03 січня, 2025