Hanna Domashenko

Чудова туш, яку навіть дарувати - окреме задоволення!

Бренд Bourjois вже давно зарекомендував себе на ринку косметики! Ще від мами знаю, що в них є купа класних продуктів! Glamour Ultra Volumateur Mascara потрапила до мене у якості подарунку по промокоду на День Народження клубу! Але так як я знаю, що це улюблена туш моєї подружки - я вирішила, що подаруюю цей милий тюбик туші саме їй!🎀

пакування у тіші дуже стильне та лаконічне: чорний тюбик з кришечкою в рожевому золоті з таким же написом на самій упаковці! Дуже стильно і так по-дівчачому!

Glamour Ultra Volumateur Mascara - це класна формула, що подарує відмінний об'єм навіть маленьким віям і гарно їх підіймає від самих коренів. Ефект подовження тут, без сумнівів, також є - але основна фішка, звичайно ж, саме надання пишних форм вашим віям!

Туш має невелику щіточку, тому вона легко справляється навіть з найменшими війками! Має глибокий, насичений колір. Зі слів подруги - тримається ту весь день, не викликаючи дискомфорту навіть чутливим оченятам.

Також її неодмінним плюсом є те, щ наноситься ідеально з першого відкриття! Тому їй не потрібно підсихатити пару тижнів, щоб вона гарно наносилася, як це іноді трапляється з іншими продуктами.

03 січня, 2025
Hanna Domashenko
03 січня, 2025