Ефект ивний гель з саліциловою кислотою та низьким Ph
Дійсно працюючий продукт
Не перший раз купую цей гель, адже він дуже добре працює над лікуванням висипань, очищує та звужує пори і при цьому не пересушує шкіру (в мене вона дуже чутлива + розацеа, наразі в ремісії). Головний актив тут - саліцилова кислота - це BHA кислота, яка потужно діє як антиакне засіб, при цьому допомагає розчиняти комедони та візуально зменшує розмір пор. А ще саме Cosrx Low Ph допоміг мені вилікувати страшне акне на спині, яке мучало мене 5 (!) місяців. Така проблема з'явилась як реакція на масажну олію, яку використовував лікар під час масажу. Спочатку виникли невеликі прищечки, які я мастила азелаїнкою з аптеки, потім вся спина вкрилась мілкими висипаннями, які почали перетворюватись на болючі фурункули. Це був той випадок, коли акне болить в прямому сенсі слова - навіть спати на спині було проблематично.
І ось коли вже все було перепробувано, я вирішила спробувати Cosrx Low Ph, який добре показав себе як очищуючий засіб для обличчя. Просто вспінювала в руках, наносила на спину та залишала десь на хвилину. І вже через кілька днів трапилось диво - я змогла лежати і не відчувати тягнучий біль. Нові фурункули перестали з'являтись і десь за пару тижнів ситуація виглядала набагато краще. Тож з тих пір цей гель для мене не просто хороший, а рятівний!
Засіб має знижений Ph - 5.3-5.5, це означає, що під час вмивання не буде порушуватись захисний шар, навпаки, такий Ph підкислює шкіру, завдяки чому підвищуються її захисні властивості. Формула не містить сульфатів - замість жорстких ПАР маємо м'які (Cocamidopropyl Betaine, Sodium Lauroyl Methyl Isethionate), також є заспокоюючі інгредієнти: алантоїн, рослинні екстракти. Крім цього формула збагачена ферментами сахароміцетів (речовина, яку отримують шляхом бродіння та фільтрування дріжджів). Завдяки своєму складу вона зволожує та живить шкіру, має очищувальну та регенерувальну дію, освітлює, заспокоює та покращує вигляд тонких зморшок.
В пару до саліцилової кислоти виробник додав екстракт чайного дерева - ще один протизапальний компонент, ефективний для лікування проблемної шкіри.
Гель має прозору консистенцію, дуже добре піниться та має сильний аромат)). Він пахне чайним деревом, тож декому цей запах може здатися не надто приємним - але для мене головне, що засіб дієвий).
Розхід мінімальний, я наношу невеличку кількість на долоні, вспінюю за допомогою води і потім наношу на обличчя (інколи навіть можу залишити секунд на 30, якщо є зона активних висипань).
Я використовую Low Ph у вечірній рутині (хоч бренд позиціонує його як ранкове очищення). Справа в тому, що для мене це доволі глибоке очищення, а на ранок я надаю перевагу більш кремовим текстурам (наразі купила вже другу банку ось такої шикарної емульсії: https://club.makeup.com.ua/post/46331/ ).
Після вмивання шкіра не стягнута, пори виглядають звуженими, а тон вирівнюється. Також класний ефект підсушення на висипання (але зауважте, жоден косметичний засіб не зможе повністю вилікувати акне, спричинене внутрішніми причинами, але точно допоможе швидше загоїти їх, а у випадку, як з моєю спиною - позбавитись від висипань, спричинених реакцією на непідходящий засіб).
Для мене це мастхев, можу сміливо рекомендувати, якщо ви шукаєте збалансований засіб з саліциловою кислотою🥰.
Коментарі (0)