Аромат, що підкорив мене цієї зими...
Ввдгук на "Cherry Osaka" від Avenu Des Parfums
В моїй парфумерній колекції понад 30 ароматів і особливе місце на поличках займає Cherry Osaka від Avenu Des Parfums 🍒 Це надзвичайно вишуканий та звабливий аромат, який дозволяє мене відчувати тою самою вишенькою на торті. Особливою, соковитою і апетитною...
Розпочну свій огляд з пакування, яке додає особливого вайбу при відкриті. Аби дістатися парфуму, необхідно зняти захисну слюду та видвинути боксик в бік. Коробочка представлена в білих тонах, а на лицьовій стороні любується назва аромату Cherry Osaka🍒 Досить презентабельно, як на мене. Кайфонула ❤️
🍒Розпилюючи парфум на зап'ястя, я одразу відчуваю чорну черешню, таку соковиту і солодющу, котра переплітається з нотками гіркого мигдалю і має теплий присмак лікеру. І вже на стартових нотах я закочую очі від насолоди.
🍒З часом відкриваються серцеві ноти, більш ніжні і романтичні. Вишня, Жасмин самбак, Слива, Турецкая роза переплітаються між собою, створюючи багатогранний і в той же час єдиний солодкий настрій з легкими пряними нотками.
🍒Кінцеві ноти щедрі своїм наповненням. Чесно кажучи, мені складно виділити якусь із них, але час від часу бензоїн, сандал та ветивер дають про себе знати, роблячи парфум стійким, шлейфовим і дещо вульгарним💃
Короче, дівчатка, це хіт цієї зими, який точно закарбовується в пам'яті оточуючих вас людей! Яскравий, соковитий, солодкий, фруктовий, насичений, розкішний, з ізюминкою. Це все про Cherry Osaka. Доречі, його порівнюють з відомим Tom Ford "Lost Cherry" , але давайте по чесному, ціна у Avenue Des Parfums куди приємніша 😉 Маю також парфумований гель з цим ароматом і це просто 🔥
Коментарі (0)