saumary

Свіжість та елегантність в одному флаконі. Відчуй себе зіркою

Свіжість та елегантність в одному флаконі. Відчуй себе зіркою

Привіт, дівчата!

Сьогодні хочу вам розповісти про аромат від українського бренду Avenue Des Parfums, який має назву Shiny Hollywood.

Голлівуд – світ гламуру, блиску та розкоші, мрія та легенда одночасно. Парфумована вода Shiny Hollywood — така ж яскрава квітково-фруктова гармонія, як і зоряний берег Тихого океану.

Пакування аромату дуже якісне. Біла коробочка у слюді. Позаду є уся необхідна інформація на двох мовах.

Флакон дуже красивий, зроблений із товстого прозорого скла. Посередині розміщено наліпку з назвою аромату та бренду.

Розпилювач якісний, він створює хмарку з парфумів, краплинки дуже дрібні.

Перейдемо детальніше до опису самого аромату:

Як не мене, у цих парфумів свіжість переплітається із насолодою.

Ніжність, вишуканість, жіночність – саме ці слова ідеально описують аромат.

За нотами Shiny Hollywood подібні на Bombshell від Victoria's Secret

Початкова нота: Ананас, Грейпфрут, Маракуя, Полуниця, Танжерин

Нота серця: Ванільна орхідея, Жасмин, Конвалія, Півонія, Червоні ягоди

Кінцева нота: Деревинні ноти, Дубовий мох, Мускус

Аромат взагалі не простий, він багатогранний. Дуже жіночний, ніжний, але в той же час легкий, солоденький та з кислинкою.

На мою думку, цей аромат підходить для будь-якої пори року, але все ж для теплої весни чи літа найкраще.

В зимовий холод парфуми дарують теплий настрій соковитих фруктів, а влітку - ненав'язливу атмосферу ніжності та прохолоди.

Для мене це смачний фруктовий аромат в якому присутня свіжість, квіти відчуваються зовсім легенько.

Парфуми не набридають взагалі, я ними користуюсь кожного дня і завжди кайфую від аромату, хоча для мене не притаманні саме такі аромати, я люблю більше ванільні, дуже солодкі.

Стійкість парфумів хороша, ввесь день я відчуваю аромат на шкірі, а на одязі він тримається взагалі декілька днів.

Я дуже задоволена ароматом Shiny Hollywood від Avenue Des Parfums! Парфуми дуже смачні і дійсно відповідають піраміді, вони саме такі, які я очікувала.

Якість аромату на високому рівні, також у бренду є великий асортимент парфумів, на будь-який смак, для любителів солодких ароматів на холодну пору року раджу звернути увагу на аромат про який я писала у дописі раніше: https://club.makeup.com.ua/post/60947/

Раджу спробувати обидва аромати, це дуже зручно зробити, адже бренд представляє пробники по 2 мл, чого буде цілком достатньо для знайомства з ароматом.

Дякую за увагу❤️

03 січня, 2025
saumary
03 січня, 2025