Свіжість та елегантність в одному флаконі. Відчуй себе зіркою
Аромат Shiny Hollywood від Avenue Des Parfums
Привіт, дівчата!
Сьогодні хочу вам розповісти про аромат від українського бренду Avenue Des Parfums, який має назву Shiny Hollywood.
Голлівуд – світ гламуру, блиску та розкоші, мрія та легенда одночасно. Парфумована вода Shiny Hollywood — така ж яскрава квітково-фруктова гармонія, як і зоряний берег Тихого океану.
Пакування аромату дуже якісне. Біла коробочка у слюді. Позаду є уся необхідна інформація на двох мовах.
Флакон дуже красивий, зроблений із товстого прозорого скла. Посередині розміщено наліпку з назвою аромату та бренду.
Розпилювач якісний, він створює хмарку з парфумів, краплинки дуже дрібні.
Перейдемо детальніше до опису самого аромату:
Як не мене, у цих парфумів свіжість переплітається із насолодою.
Ніжність, вишуканість, жіночність – саме ці слова ідеально описують аромат.
За нотами Shiny Hollywood подібні на Bombshell від Victoria's Secret
Початкова нота: Ананас, Грейпфрут, Маракуя, Полуниця, Танжерин
Нота серця: Ванільна орхідея, Жасмин, Конвалія, Півонія, Червоні ягоди
Кінцева нота: Деревинні ноти, Дубовий мох, Мускус
Аромат взагалі не простий, він багатогранний. Дуже жіночний, ніжний, але в той же час легкий, солоденький та з кислинкою.
На мою думку, цей аромат підходить для будь-якої пори року, але все ж для теплої весни чи літа найкраще.
В зимовий холод парфуми дарують теплий настрій соковитих фруктів, а влітку - ненав'язливу атмосферу ніжності та прохолоди.
Для мене це смачний фруктовий аромат в якому присутня свіжість, квіти відчуваються зовсім легенько.
Парфуми не набридають взагалі, я ними користуюсь кожного дня і завжди кайфую від аромату, хоча для мене не притаманні саме такі аромати, я люблю більше ванільні, дуже солодкі.
Стійкість парфумів хороша, ввесь день я відчуваю аромат на шкірі, а на одязі він тримається взагалі декілька днів.
Я дуже задоволена ароматом Shiny Hollywood від Avenue Des Parfums! Парфуми дуже смачні і дійсно відповідають піраміді, вони саме такі, які я очікувала.
Якість аромату на високому рівні, також у бренду є великий асортимент парфумів, на будь-який смак, для любителів солодких ароматів на холодну пору року раджу звернути увагу на аромат про який я писала у дописі раніше: https://club.makeup.com.ua/post/60947/
Раджу спробувати обидва аромати, це дуже зручно зробити, адже бренд представляє пробники по 2 мл, чого буде цілком достатньо для знайомства з ароматом.
Дякую за увагу❤️
Коментарі (0)