YuliHrytskoff

Праймер для обличчя Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer

Праймер для обличчя Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer

Праймер для обличчя Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer з’явився у мене не так давно, проте у використанні тепер регулярно!) З ним шкіра виглядає настільки круто, що я не можу налюбуватися її красотою та доглянутим виглядом! А ще, це дуже універсальний засіб для макіяжу, який заслуговує на те, щоб присвятити йому окремий допис)

Дизайн праймера дуже вишуканий і привертаючий увагу – тендітний скляний флакон циліндричної форми з чорними надписами та акцентною золотою лінією. Флакон міцно закривається гвинтовою, декоративно скошеною кришечкою, продовженням якої є дуже зручний і м’якенький фетровий аплікатор.

Об’єм праймера – 30 мл.

Перш, ніж почати характеристику властивостей даного праймера, хочу сказати декілька слів про його склад, адже, помимо традиційних для такого типу косметичних засобів, у складі праймера є й декілька гарних доглядових компонентів, а саме – гліцерин (добрий зволожувач), пантенол (вітамін В5 – заспокійливі властивості), вітамін Е (антиоксидант), аскорбінова кислота (вітамін С, антиоксидант), пантолактон (непоганий синтетичний зволожувач), уф-фільтри та декілька емолентів. Звичайно, є й велика кількість суто технчних компонентів та силікони – я їх не люблю у доглядовій косметиці, але в декоративній із такої категорії це допустимо і нормально.

Консистенція рідка, емульсійна.

Текстура дуже цікава, в праймері можна розгледіти як власне саму кольорову основу (тон), так і дуже дрібний однорідний шиммер.

Запах косметичний (типовий для тональних засобів), слабовиражений. Відчувається тільки під час нанесення праймеру, на шкірі не залишається.

Стійкість чудова – в макіяжі залишається на цілий день. Звичайно, якщо не чіпати обличчя руками.

Демакіяж. Засіб легко змивається будь-яким засобом для зняття макіяжу – міцелярною водою, пінкою чи гелем. Я ж від таких засобів традиційно очищую шкіру в два етапи – спершу гідрофільна олійка, потім пінка/гель для вмивання.

Нанесення, поведінка на шкірі. Наношу праймер на попередньо очищену і зволожену шкіру обличчя рідним аплікатором, після – акуратно розприділяю його по шкірі пальцями. Можна, звичайно, використовувати й спонж. Я пробувала наносити його і таким, і таким способом, та пальцями мені видалось зручніше)

Праймер легко наноситься та розприділяється по шкірі, але важливо сильно його не розтирати, оскільки він може почати скочуватись. «Всідається» на шкірі досить швидко, але є час підправити якісь неточності.

Праймер надає ледь помітний тон шкірі, чудово адаптуючись до природнього відтінку. Він робить шкіру надзвичайно красивою і доглянутою, надаючи їй легенький сяючий фініш. При цьому, навіть на сонці окремих блискіток на шкірі практично не видно, це дуже однорідне, суцільне тендітне сяяння, зовсім не вульгарне і не визиваюче. Мені надзвичайно сподобався цей ефект!

На шкірі праймер веде себе дуже чемно – недоліки, лущення, зморшки не підкреслює, в пори не западає (навпаки – робить їх менш помітними), приховує недосконалості, почервоніння та вирівнює тон і рельєф.

Праймер не відчувається на шкірі, не обтяжує її та не створює дискомфорту.

При цьому, даний засіб є дуже універсальним – його можна використовувати окремо, як праймер, у поєднанні із засобами для догляду за шкірою або тональним кремом, а також як хайлайтер.

У мене праймер у відтінку 002 - Fair Light – це дуже красивий світлий бежево-рожевий відтінок з нейтральним підтоном. Ідеально підійшов до тону моєї шкіри. Дуже універсальний відтінок, думаю, підійде для більшості жінок типової слов’янської зовнішності, до того ж, він гарно адаптується по природнього тону шкіри.

Ну і так праймер виглядає «соло» на моєму обличчі – навіть по фото видно, наскільки вирівнявся тон та текстура шкіри і наскільки вона стала сяючою. При цьому, це сяйво делікатне, суцільне, абсолютно не вульгарне. Це не те сяяння, яке видно з космосу, ні, це сяйво здорової, дуже доглянутої шкіри. Красивий ефект!

Я дуже задоволена Праймером для обличчя Rimmel Multi Tasker Better Than Filters Primer! Раніше я не була прихильницею такого роду засобів, але праймер від Rimmel таки зумів підкорити моє серце! Він робить шкіру дуже красивою і доглянутою, тож рекомендую!

03 січня, 2025
YuliHrytskoff
03 січня, 2025