Leeloo_5th

Свіжість для вашого волосся

День номер 7 здивував мене неочікуваним продуктом - відлущувальним шампунем для зміцнення волосся Dr. Ceuracle Scalp DX Scaling Shampoo. При чому я нічого про нього не читаючи одразу пішла тестувати✨.

Шампунь доволі ріденький білого кольору, але дає густу рясну піну; має травʼяний приємний аромат; при нанесенні засобу шкіра починає поколювати та відчувається холодок як від ментолу (це відчуття на шкірі голови зберігалось декілька годин). Після сушки волосся розсипчасте та зовсім не обтяжене, відчуття холодку та свіжості на шкірі мені особисто сподобалось та думаю буде крутим бонусом влітку, аромат засобу в волоссі певний час зберігається та є не дуже навʼязливим.

Склад у відлущувального шампуню від Dr. Ceuracle дуже багатий - серед інгредієнтів aha-кислоти, аргінін, баобаб, біотин, жасмин, женьшень, камелія, лаванда, м'ята, молочна кислота, молочні протеїни, моринга, ніацинамід, пантенол, прополіс, протеїни, ромашка, саліцилова кислота, цинк, чебрець. А основними ефектами є заспокоєння, зняття подразнення, стимулювання росту волосся, відновлення балансу мікрофлори шкіри голови, зміцнення волосяних цибулин, нормалізація виділення шкірного жиру, глибоке очищення та прикореневий обʼєм.

Мене трошки вразив як склад, так і заявлені функції.

Щодо моїх вражень - глибоке очищення та обʼєм я дійсно побачила, подразнень чи лупи засіб не викликав, взагалі він буде комфортним для власниць жирної шкіри голови. Коли закінчу пляшечку напишу ще один коротенький відгук щодо інших ефектів, які можна відслідкувати згодом.

03 січня, 2025
Leeloo_5th
03 січня, 2025