Засіб, який здається нескінченним
Один гель на цілий рік? Розповідаю про Christina Wish-Facial Wash
Коли я придбала Christina Wish-Facial Wash, очікувала звичайний засіб для очищення, але цей гель мене здивував.
Кілька крапель — і він піниться, як шалений! Для того щоб вимити від нього обличчя потрібно реально багато разів вмиитисьб. Засіб дуже економний: однієї упаковки вистачило на стільки, що я вже й забула, коли його купила.
Аромат, чесно кажучи, залишає бажати кращого, але я користувалася ним постійно — результат був того вартий. Ще кілька разів я навіть використовувала його замість гелю для душу, і він чудово впорався!
Що я зрозуміла так це те шо Головне — нанести й добре помасажувати обличчя. Під час умивання НЕвідчувається ефект легкого пілінгу ,тільки якшо довго массажуете вмиваетесь і вже після як рушником прибираете вологу то відчуння пілінгу буде і шкіра стає помітно гладкішою.також якшо просто залишите цого на обличчі то почне колоти і пекти шкіру я думаю це показово шо гель діе.
Вирішила написати відгук, коли, як видно на фото, засіб майже закінчився. Так об’єктивніше: я встигла оцінити його з усіх боків. Якщо вас не бентежить аромат, то це ідеальний продукт за свої гроші: мінімальний витрат, чудова якість і помітний ефект!