Strange Love

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence: Не стала маст-хевом

Есенція має гелеподібну текстуру, яка доволі повільно вбирається в шкіру. Ще хвилин 30-40 шкіра наче трішки липка/слизька. Проте за деякий час есенція вбирається майже повністю.

Есенція непогано зволожує шкіру в поєднанні з іншими доглядовими засобами. Проте самостійного застосування взимку мені замало, хочеться більше зволоження. Тому використовую Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence в якості підложки під жирний крем, так есенція працює добре. На ранок шкіра сяюча та м'яка, жодного лущення. Проте маю надію, що влітку мені вистачатиме самої есенції для повного комфорту.

Також слід відзначити, що я чергую Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence з ретиналем. Есенція непогано справляється з функцією відновлення шкіри і не вступає в контри з таким потужним активом.

За весь час використання я не помітила жодних почервонінь чи подразнень, навпаки - засіб непогано заспокоює і забирає запалення, особливо пов'язане з морозом на(в основному на щічках). Також есенція не забиває пори та не провокує нові висипи.

Через велику кількість позитивних відгуків я чекала від есенції більшого. Вона хороша, але не панацея від усіх проблем зі шкірою.

Cosrx Advanced Snail 96 Mucin Power Essence – це непоганий базовий догляд, який підійде багатьом типам шкіри, особливо нормальному та жирному. Вона добре зволожує, заспокоює і готує шкіру до подальшого догляду. Але якщо ви очікуєте від неї вирішення всіх проблем зі шкірою, то, можливо, варто розглянути більш спеціалізовані засоби.

Перед покупкою рекомендую ознайомитися з більш детальними відгуками та врахувати особливості своєї шкіри.

04 січня, 2025
Strange Love
04 січня, 2025