Svidomakliientka

Крем на основі екстракту центели азіатської FarmStay Cica Farm Daily Relief Cream

Крем на основі екстракту центели азіатської FarmStay Cica Farm Daily Relief Cream

Крем на основі екстракту центели азіатської FarmStay Cica Farm Daily Relief Cream продається в картонній коробці. Носик крему був надійно запаяний фольгою. Користуватись кремом можна 12 місяців після відкриття. Виробник рекомендує цей крем для всієї сім’ї для обличчя та тіла для заспокоєння та зволоження шкіри. Об'єм 300 мл.

Склад зазначено тільки на коробці, він збігається зі вказаним на MAKEUP:

Water (Aqua), Glycerin, Caprylic/​Capric Triglyceride, Centella Asiatica Leaf Extract (50,435 Ppm), Dipropylene Glycol, Squalane, 1,2-Hexanediol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Polyglyceryl-3 Methylglucose Distearate, Olea Europea (Olive) Fruit Oil, Cetearyl Alcohol, Cetearyl Olivate, Glyceryl Stearate, Sorbitan Olivate, Carbomer, Tromethamine, Panthenol, Butylene Glycol, Fragrance (Parfum), Xanthan Gum, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Madecassic Acid (55Ppm), Asiaticoside (55Ppm), Asiatic Acid (55Ppm), Honey Extract, Lepidium Meyenii Root Extract, Asparagus Cochinchinensis Root Extract, Aureobasidium Pullulans Ferment, Nelumbium Speciosum Flower Extract, Saccharomyces Ferment, Artemisia Annua Extract, Oryza Sativa (Rice) Extract, Sodium Hyaluronate, Propolis Extract, Royal Jelly Extract, Fragaria Chiloensis (Strawberry) Fruit Extract, Vaccinium Macrocarpon (Cranberry) Fruit Extract, Rubus Fruticosus (Blackberry) Fruit Extract, Vaccinium Angustifolium (Blueberry) Fruit Extract, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Sodium Acetylated Hyaluronate

В складі багато зволожувальних компонентів, 5.044% екстракту центели азіатської, сквалан, олія ши та оливкова олія, пантенол, т. д. Крем зроблено на ламелярних емульгаторах. На коробці виробник зазначає, що крем проходив тест на роздратування шкіри, деталей цього тесту я не знайшла.

МОЇ ВРАЖЕННЯ:

Особисто в мене крем роздратування не викликав, а моя шкіра може так відреагувати. Текстуру крему ви можете побачити на фото (також я додала на фото крем об’ємом 30 мл для порівняння розмірів), вона не текуча, помірно густа. На фото шкіра моєї руки вже зволожена цим кремом. Він зробив її зволоженою та м’якою, відчуття дуже приємні. Крем швидко всотується, не лишає липкості чи відчуття плівки, фініш цього крему нагадує мені ламелярні креми — він не жирний та не блискучий, природній. Мене дещо непокоїло чи підійде мені запах, тому що якщо мені не подобається запах косметики, а так буває з надто різкими запахами, то я не можу себе змушувати її використовувати, але запах виявився ледь відчутним, він нагадує запах дитячого крему та я не відчуваю його на обличчі після нанесення крему. Цей крем можна пробувати і для обличчя, і для рук та тіла. Крем майже не лишає сліду на комп’ютерній миші навіть одразу після нанесення.

Єдина область, в якій він мені не дуже сподобався, це область навколо очей, але вона в мене дуже чутлива, і навіть спеціальні креми для зони навколо очей мені частіше не підходять, ніж підходять. На обличчі крем відчувається приємно, вміст олій в ньому не високий, поживність помірна, моїй комбінованій шкірі на зиму цей крем сподобався, шкіра м'яка, зволожена, заспокоєна, як у немовляти. Крем підійшов, щоб закривати сироватку з ретиналем та сироватку з вітаміном С, на зиму на день також нормально.

Я однозначно задоволена покупкою.

04 січня, 2025
Svidomakliientka
04 січня, 2025