Готова купляти знову та є нюанс
Враження від Garnier Fructis Goodbye Damage SOS Keratin Repairing Serum
Раніше я мала кругленьку баночку цього спрею, ще до зміни формату, і я була в захваті від нього) потім я пробувала інші спреї, та всерівно повернулась до цього, адже його дія мені дуже подобається)
Єдиний нюанс у цьому – це його аромат, не моє) ну як, він приємний, фруктовий, у ньому домінують кокосові ноти, ну смачно, такий яскравий, та на моєму волоссі він стає не дуже приємним, і він ж досить стійкий.
А от дія це просто те, що треба) спрей кремовий, от справді наче сироватка, наноситься завдяки дозатору зручно та оптимально розпридіється на більшу частину волосся рівномірно. Спрей робить волосся вологим, після його нанесення, я розчісую волосся і воно стає слухняним та гладким, розплутується та не електризується. Засіб наче живить волосинку, з ним вона і візуально виглядає краще, видно доглядовий ефект, та він не обтяжує волосся.
Спреї для волосся я люблю завдяки тому, що вони допомагають швидко дисциплінізувати волосся, розплутати його, коли є на це потреба та зволожити. Цей засіб робить навіть більше, він ще додатково працює як легкий крем для волоссячка)
А ще виробник вказує, що спрей забезпечує термозахист до 230 градусів.
У складі є соєва олія, канделильський віск, екстракт ембліка, зволожуючі компоненти, емоленти, плівкоутворювачі, антиоксиданти, консерванти, ароматизатори.
Нова пляшечка також у яскравому помаранчевому дизайні, об'єм 150мл. Дозатор спрей, розпилює дрібно, перед використанням потрібно струсити.
Мені щиро подобається цей засіб, я йому готова пробачити навіть аромат) використовую його не завжди, а лише за потреби у будь-який день, коли бачу, що волосся потрібно розплутати/зволожити.
Коментарі (0)