Ірина 🦋

Термальна вода - засіб який раніше не розуміла

Хочу зізнатися, що раніше я не особливо розуміла такий засіб як «термальна вода». Раніше у мене вже було кілька флаконів Vichy Mineralizing Thermal Water 💦 про неї розповідала тут https://club.makeup.com.ua/post/33351/

Можливо сама я б не купила цей засіб знову, але з чистого випадку мені дісталося в подарунок цього разу теж відома багатьом термальна вода Avene Eau Thermale Water від французьського 🇮🇹 бренду

Потрапила вона до мене дуже вдало, у літню пору, в саму спеку, в період відключень світла, коли я гинула від спеки, ця чудова вода 💦стала моїм порятунком.

Вона чудово зволожувала шкіру, плюс її можна було розпорошувати поверх макіяжу. 😉

Також трмальна вода — це рятівник, що діє як SOS-засіб. Недарма косметологи та лікарі рекомендують цей засіб, тим хто страждає на шкірні проблеми. Ним точно варто доповнити свій догляд, якщо ваша шкіра схильна до запалень, або є фактори, що можуть його викликати. Продукт подарує вам комфорт після гоління, епіляції та косметологічних процедур, зніме запалення, що виникає у наслідок алергії чи сонячних опіків, а також допоможе впоратися із пелюшковим дерматитом. Eau Thermale Water від бренду Avene усуне почервоніння та нормалізує шкіру. Вона виготовлена безпосередньо біля джерела та розлита в унікальні паковання в стерильних умовах.

Особливості Eau Thermale Water від Avene:

- для чутливої, гіперчутливої, подразненої та шкіри, що схильна до алергії;
- має протизапальні властивості, заспокоює шкіру та усуває почервоніння;
- дарує відчуття свіжості, тамуючи свербіж та печіння;
- знижує ризики появи алергічних реакцій;
- не є комедогенним та не провокує алергію;
- низький вміст мінералів, високий — мікроелементів;
- бактеріологічно чистий продукт;
- рН — 7,5.

Вода продається в металевому флакончику із спреєм, є 50ml, 150ml та 300ml

Вода не солона, мені дуже схожа на воду від Vichy про яку я розповідала, але Avene виходить трішки вигідніше.

Не скажу, що розпилення занадто дрібне, але мене влаштовує, наношу на відстані подалі від обличчя, якщо нанесений макіяж.

Також влітку 🌞розпорошувала її як на обличчя а й інші відкриті ділянки тіла. Зараз в опалювальний ❄️сезон, вдома у мене досить тепло і повітря сухе, я наношу термальну воду, щоб освіжити і зволожити обличчя.

Також цей засіб відмінно згладжує макіяж, якщо ви раптом перестаралися і вийшло занадто багато шарів.

Ще як варіант використовую зверху глиняних масок, щоб не підсихали швидко. Пробувала розводити їй альгінатні маски.

Навіть чоловік 👨🏻‍🦱 почав використовувати цю воду, після того, як помітив результат, у нього періодично в холодну пору року на обличчі з'являється кілька вогнищ лущення. Вода прибирає їх та знімає почервоніння.

Тепер я нарешті зрозуміла цей засіб і користуюся на постійній основі ☺️

Можливо це не найнеобхідніший засіб на вашій полиці, але якщо у вас є така можливість, то зайвим думаю цей засіб не буде, тим більше якщо у вас є якісь шкірні проблеми

А що ви думаєте про термальну воду, пустощі чи справді дієвий засіб?

04 січня, 2025
Ірина 🦋
04 січня, 2025