Ирина ❤️

Термальная вода

Термальная вода

Я не купувала цю воду спеціально, вона двічі діставалася мені по акції на makeup при купівлі інших засобів від Vichy

ІЇ можна використовувати для шкіри всіх типів, включаючи чутливу.

Термальна вода Vichy є найвищою мінералізованою водою у Франції. Саме завдяки їй виник бренд Vichy, продукція якого ґрунтується на чудових властивостях цього природного компонента. Вода з надр вулканів Оверні має унікальну формулу, яку не можна відтворити науковим шляхом. Вона містить тринадцять мікроелементів і сімнадцять мінералів, які благотворно впливають на шкіру.

Продукт щодня піклується і доглядає шкіру обличчя, зони декольте та шиї, позбавляючи подразнень, почервонінь. Має заспокійливу, відновлюючу та зміцнюючу дію. З його допомогою посилюються природні захисні функції шкіри.

Моя шкіра нормального типу, без висипань, почервоніння, лущення, акне з цього вплив на них я перевірити не можу. Для мене цей засіб не є обов'язковим у догляді, спеціально я навряд чи його купуватиму, якщо знову отримаю в подарунок, користуватимуся.

Після нанесення шкіра зволожена та тонізована. Темальна вода не має запаху. Пульверизатор розпорошує воду маленькими крапельками, з цього можна наносити поверх макіяжу.

Я використовувала її влітку, коли потрібно було в спеку освіжити обличчя, не пошкодивши макіяж, також перед нанесенням тонера, якщо не встигала нанести його в перші секунди після вмивання, просто додатково освіжала обличчя цією термальною водою перед його нанесенням.

Наносила під альгінатні маски, кілька разів розводила їх цією водою. Ще збризкувала їй деякі глиняні маски, щоб вони не підсихали і не стягували обличчя.

Єдиний мінус, в одному з флаконів зламався пульверизатор, і водою стало неможливо користуватися, хоча її залишалося ще більше половини. З другими 2 флаконами усе гаразд, використала їх вже майже до кінця.

В цілому, якщо у вас є зайві кошти і вам хочеться додати у свій догляд щось нове, то можу рекомендувати її до покупки, гірше моєму особі вона точно не робить.

У Vichy для мене є більш улюблені та корисні засоби

Мій улюблений бустер 89 Vichy https://club.makeup.com.ua/post/33334/

Засоби Vichy ( та інши) які допомогли мені при випаданні волосся https://club.makeup.com.ua/post/33267/

La Roche-Posay Thermal Spring Water

Avene Eau Thermale Water

Uriage Eau Thermale DUriage