Blondie_rs

Моя перша туш від Bourjois

Вітаю! Сьогодні у нашому меню туш для вій Bourjois. Я ніколи не мала засобів для очей даного бренду, тільки пригадую, як щоразу дарувала сестрі її улюблену туш. Але сама - ні разу не пробувала. Обовʼязково тисни "Дізнатись більше", щоб побачити розгорнутий допис із детальним тестуванням.

Даний засіб не позиціонується, як водостійкий чи термо. Це - класична туш без якихось надможливостей. Пакування надзвичайно приємне, дівчаче, "фігурове", як то кажуть. В дечому навіть нагадує жінку в платті з капелюхом. Оце я довго дивилась на тубу і мені чомусь така асоціація прийшла 😁

Моя �перша туш від Bourjois

Щіточка приємно потішила. Я загалом не можу для себе виокремити якийсь улюблений тип, адже все залежить від формули самої туші. Деколи мені подобаються і силіконові, проте не всюди вони вдалі та можуть давати негативний ефект (дуже колючі/ зліплюють вії тощо).

В даної туші середня по величені щіточка, класична спіралеподібна з незначним завуженням до кінчика. Набирає в міру достатньо продукту. Користуватись нею справді легко та зручно. Чудово підходить і для промальовування нижніх вій.

Формула туші не ріденька, і не надто густа. Як раз така, якщо можна назвати - ідеальна. Не треба чекати, щоб вона застигла, чи навпаки ловити її, щоб не замастила все окрім вій. Все просто тут чудово, я в захваті. Формула також еластична, піддається нашаровуванню для більш насичено промальованих та драматичних вій.

Дуже гарно розділені війки, промальовані від зони росту до кінчика. Без грудочок, без надмірного зліплення. На 2 фото ви можете побачити незначну різницю в градації між 1, 2 та 3-ма шарами. На 3 фото колаж із порівнянням ненамальованих вій та намальованих.

І тут при виході на вулицю в мене потекли сльози від вітру. Туш не витримала цього удару 😁 На першому фото зверху - незначний вітер; знизу - після прогулянки через 6 годин після нанесення туші. На другому слайді - після сліз від фільму. Я забула, що в мене туш, а потім побачила себе в дзеркалі і налякалась 🤣 Привикла до термотушей, які взагалі не реагують на сніг/дощ/сльози.

Проте, якщо не пускати сльози - туш приємно потішила стійкістю в плані відсутності відбиття. Вона не залишила плямок під бровами та під зоною нижніх вій. Змивається також без зусиль. Легенько розмокає від міцелярної та не розтирається чорним по всьому обличчю.

Загальні враження від туші більш як позитивні! Мені справді вона сподобалась, не дивлячись на підтікання від сліз. Ну але вимагати водостійкості не можна - бо це класична формула без викрутасів.

Зручна щіточка, еластична текстура, що дозволяє нашаровування. А головне - не відбивається впродовж дня на зоні навколо очей. Тільки якщо ви знаєте, що на холоді/вітрі у вас будуть текти сльози - будьте готові до того, що туш почне підтікати.

Дякую вам за увагу! Затишної неділі всім та до зустрічі в наступних дописах☺️

05 січня, 2025
Blondie_rs
05 січня, 2025