Zhukovka

Засіб, який здатний проникати всередину, зрозуміла не одразу!

Наступним кроком у моєму б'юті-марафоні стала змивна сироватка, яка у компактному форматі Travel Size (75 мл) стала ідеальним супутником для тестування. Зручний дозатор із кришечкою фліп-топ додає практичності, а стильний дизайн лише підсилює приємні враження.

Консистенція сироватки гелеобразна, легка, трохи масляниста — ідеальний баланс для нанесення. Аромат одразу зачаровує: яскраві цитрусові нотки гармонійно підкреслюють професійний рівень засобу.

Після миття волосся шампунем я нанесла сироватку на вологе волосся, ретельно розподілила її по довжині і розчесала гребінцем для рівномірного розподілу. Виробник радить трохи втирати засіб і залишити на 1-2 хвилини — я дотрималася цієї рекомендації. ЇЇ можна знайти на інформаційній листівці📩

Результат? Уже під час змивання волосся відчувалося наповненим і приємно важчим. Я обожнюю цей ефект, адже він сигналізує: засіб працює! Волосся стало гладеньким по всій довжині, а кінчики виглядали доглянутими( після сушки феном).

До речі, сироватка має низькомолекулярну формулу, яка проникає глибоко всередину структури волосся і сприяє його відновленню. Чи знали ви, що регенерація волосся можлива? Головне — системний підхід і терпіння!

До речі, сироватка має низькомолекулярну формулу, яка проникає глибоко всередину структури волосся і сприяє його відновленню. Чи знали ви, що регенерація волосся можлива? Головне — системний підхід і терпіння!

Так, моє волосся вже точно у захваті! Хоча під час нанесення довелося трішки попрацювати для рівномірного розподілу, результат після сушіння феном перевершив очікування. Однозначно раджу спробувати!

У наступному дописі поділюся своїми враженнями від маски цієї ж лінійки. Спойлер: там буде справжній вибух емоцій!🔥

05 січня, 2025
Zhukovka
05 січня, 2025