anya_kozachenkoo

Фаворити бальзамів для губ на даний час

Засоби для губ я дуже люблю, особливо блиски та олійки для губ, але бальзами також відіграють важливу роль в моїй косметичці. Від них я очікую більше доглядової функції, ніж декоративної. Але якщо ці дві функції поєднуються в одному засобів це взагалі супер.

І один з таких бальзамів це Catrice care in colours lip balm, це відтінковий бальзам, в колекції є 7 відтінків. Я обрала для себе 030 Bubbly Friday, це прохолодний рожевий бальзам. Має 3 грами продукту, виготовлено в Італії. Дизайн мені подобається, прозорий пластик, через який видно механізм відкручування. На самому бальзамі було тиснення бренду, але після першого використання воно одразу стерлося. Формула бальзама приємна, ніжна, ніби на губм наноситься щось тоненьке, але водночас дуже добре зволожує та живить губи. Текстура м'яка, дуже комфортно відчувається на губах. Бальзам має делікатне сяйво. В складі є масло ши, яке живить губи та масло какао, яке прискорює рененерацію шкіри губ. Єдине, що мені не дуже подобається це аромат бальзаму, він дещо нагадує стару помаду, але я думаю це через масла, які є в складі. Але незважаючи на це мені цей бальзам дуже подобається, наступний візьму у відтінку 060, він з коричневим підтоном.

Другий бальзам, який зараз постійно в моїй сумочці - це e.l.f squeeze me lip balm у відтінку Strawberry. Об'єм 6 грам, виготовлено в Китаї. Це бальзам в тюбику, має дуже зручний аплікатор-носик для нанесення. Аромат дуже смачний полуничний. Текстура густа, але при нанесенні вона ніби тане на губах, залишаючи блис. Відтінок напівпрозорий з помаранчевою ноткою, яку на губах ледь помітно. Бальзам чудо живить, пом'якшує та зволожує губу. На губах створює розгладжуючий ефект, ніби немає ніяких мікротріщинок. Це чудовий доглядовий засіб для губ, який в своєму складі містить олію ши, гіалуронову кислоту та ягоди годжі

05 січня, 2025
anya_kozachenkoo
05 січня, 2025