Захисний гель- крем для обличчя "Детокс"
Звичайний крем чи шлях до ідеальних шкіри?
З французьким брендом Rexalaine я трішки знайома, бо частенько ходжу до косметолога, а цей бренд вони полюбляють використовувати. Нещодавно я отримала пробний зразок захисного гель-крему для обличчя "Детокс". Доречі саме цей крем досить давно в мене в списку бажань, я його дуже хотіла. Він відрізняється подвійною дією - чинить гідний опір зовнішнім агресивним факторам і сприяє виведенню токсинів, даруючи при цьому інтенсивне зволоження.
Головними діючими інгредієнтами Hydra Depolluting Gel-Cream є всіма відома гіалуронова кислота, а також рослинні та квіткові екстракти.
Крем має легку текстуру, яка нагадує гелеву емульсію, вбирається миттєво, не залишаючи відчуття стягнутості. Відтінок гелю злегка зелений, аромат легкий, майже не відчувається.
Розхід не великий, навіть пробного зразка вистачає на декілька разів.
Шкіра після нанесення матова, це великий плюс для моєї комбінованої шкіри. Обличчя виглядає здоровим та свіжим. У складі ментол, що дає холодок. Шкіра ніжна і м'яка на дотик, добре зволожена, цього вистачає на цілий день. Макіяж на кремі не скочується, лягає добре. Після декількох днів використання помітила, що є накопичувальний ефект - шкіра стала світлішою і рівнішою. Ще раз впевнилася, що недаврама цей крем в моєму списку бажань, обов'язково придбаю його в повноразмірну форматі.
Коментарі (0)