Я цукерка, коли розпилюю на себе цей аромат!
"Condensed Milk & Nutty Cookie" 🍪
Нарешті я познайомилась з ще одним ароматом з нової лінійки бренду Fantasy Community Perfumes "
Condensed Milk & Nutty Cookie" 🍪
Аромат представлений у скляному флаконі soft touch. Об'єм 30мл. Родом з США. Має зручний розпилювач, котрий огортає легкою хмаринкою в прямому сенсі.
Про аромат🍪
Це просто фантастика 🤤 Неймовірно смачно, тепло і солодко. Я почуваю себе тою самою звабливою цукерочкою з ним. Не дивлячись на солодкість цього гурманського витвору, аромат зовсім не приторний, він не набридає і не душить мене.
Комбінація згущеного молока, лісових горіхів, кокоса й карамелі звучить так, наче це ідеальне доповнення до холодних вечорів або ж до ніжних моментів із близькими.
Стійкість досить гарна, я відчуваю аромат на шкірі майже цілий робочий день. А коли дістаю кофтинку із шафи, то відчуваю аромат на ній і наступного дня.
Верхні ноти: Згущене молоко, лісові горіхи
Середні ноти: Кокос
Базові ноти: Карамель
Якщо ви в пошуках чогось унікального і особливо смачного, щиро раджу вам спробувати цей божевільно смачний аромат. Доречі, я бачу його на закоханих дівчатах. Знаєте, коли побачення переростають в щось більше і в середині ті самі метелики, від того, що він уткнувся носом тобі в шию, хочеться пахнути саме так...
Коментарі (0)