Vik_Sem

Десерт на моїх губах | Dott

Дівчата привіт, дуже за вами сумувала і обов'язково перечитаю всі дописи, що встигла пропустити)) І одразу залітаю зі смаколиком, який не шкідливий для фігури і вже став моїм фаворитом в догляді за губами - Dott Lip Cake Київськиий торт

Завдяки співпраці Dott з Твоєю Цифровою було створено продукт, що поєднує в собі красу, догляд та ностальгію. Аромат справжнього свіжого київського торта миттєво переносить у спогади дитинства та затишні вечори в родинному колі.

Дизайн

Я з тих людей, хто любить "мімімішні" рішення в косметиці.

Не можна сказати, що зовні дизайн дуже "мімімі", але виглядає ідеально: металева баночка, лаконічний дизайн та зображення каштанів, додатково бальзам знаходиться в картонній коробочці. Об'єм: 15g

Я дуже люблю саме такий формат засобів (у баночці) , тому що мені здається вони більш насичені, ніж бальзами у стику. Хоча використання менш гігієнічне, але я єдиний користувач та зручна лопаточка в наборі спрощує нанесення та використання.

Склад

Фруктова олія Olea Europaea (оливкова), ланолін, масло насіння Theobroma Cacao (какао), масло Butyrospermum Parkii (ши), олія зародків пшениці (Triticum Vulgare), бджолиний віск, олія Cocos Nucifera (кокосова), олія плодів Vanilla Planifolia, Simmondsia Chinensis (жожоба)

Бальзам для губ на 98% складається з натуральних масел, воску та вітаміну Е, що ніжно відновлюють і захищають шкіру.

Текстура

Бальзам має невагому формулу. При дотику він відчувається гелевим, а при нанесенні на губи тане та стає маслянистим. Відчуття на губах максимально легке та комфортне.

Відтінок

В баночці бальзам має смачний кремовий відтінок, але на губах бальзам має нейтральний, легкий, напівпрозорий відтінок з глянцевим фінішем.

Дзеркальний блиск дійсно надає губам об'єму, розгладжує їх, а також створює декоративний ефект, ніби від прозорого блиску для губ.

Для нанесення на губи цілком вистачить невеликої крапельки. Сам бальзам залишається нам у губах близько 2 годин, далі повністю вбирається.

Мої губи: сильно схильні до сухості, часто з'являються лущення, тріщини. Не дуже об'ємні та не особливо яскраві.

Я наношу на губи бальзам тонким шаром.

Мені здається, що різниця очевидна одразу. Губи миттєво стають більш доглянутими. Дрібні зморшки заповнюються та візуально додається об'єм. Особливо добре це видно на верхній губі. Колір не сильно змінився, тому що бальзам прозорий, але мені здається, що він став більш однорідний, та й вся поверхня губ розгладилася і стала виглядати більш привабливою)) Поводиться дуже гідно.

Що для мене дуже важливо, бальзам абсолютно не липкий . Він не скочується в білу смужку і не збирається в куточках губ.

Для мене бальзам Dott Lip Cake Київськиий торт став улюбленим та одним з перших фаворитів січня. Догляд, зволоження, ніжний блиск та неймовірний аромат улюбленого десерту справили чудові враження. Рекомендую.

06 січня, 2025
Vik_Sem
06 січня, 2025