Альгінатна маска "Тонізуюча" з вітаміном С від пігментних плям
Nanocode
Вітаю, дівчата 😉 Нарешті повертаюся до звичного робочого режиму й приводжу себе до ладу після свят завдяки тонізуючій альгінатній масочці від Nanocode. Ця масочка дарує шкірі відчуття свіжості, легкості та допомагає вирівняти тон. Як саме вона працює — розповідаю далі ⬇️
Масочка представлена, як і зазвичай у аналогічних продуктів цього бренду, у яскравому черво ному саше об'ємом 20 г.
Сам порошок має приємний фіолетовий колір, а аромат ледь помітний — пудрово-квітковий.
У складі з корисного:
• Альгінати водоростей – забезпечують інтенсивне зволоження, підтягнення шкіри та покращення тонусу. Мають протизапальні властивості та допомагають виводити токсини.
• Екстракт шовковиці – діє як антиоксидант, освітлює шкіру, вирівнює тон і зменшує пігментацію.
• Витяжка з червоного винограду – потужний антиоксидант, що захищає шкіру від вільних радикалів, стимулює оновлення клітин і надає шкірі сяйво.
• Вітамін С – відомий антиоксидант, який покращує колір обличчя, зменшує пігментацію, стимулює синтез колагену та сприяє зменшенню запалень.
Що робить?
Призначена для експрес догляду за тьмяною, втомленою і зі зниженим тонусом шкірою.
Масочка вирівнює тон шкіри, надає потужну тонізувальну і зволожувальну дію, сприяє освітленню пігментації та наділена омолоджувальними і регенераційними властивостями.
Як використовувати?
Тут зупинятися не буду — все стандартно для альгінатних масочок: перемішати вміст саше з водою до консистенції густої сметани й нанести на обличчя товстим шаром.
Час витримки: 20 хвилин.
Додатково: перед маскою наношу сироватку для обличчя, а після змивання — крем.
Враження від використання
Розводиться вона дуже швидко, вона щільна, зручно наноситься і не ляпає. Знімається ідеально — одним суцільним шаром. Весь час витримки приємно холодить та відчутно тисне.
Шкіра після зняття свіжа, бархатиста, тон обличчя трохи вирівнився. Зволожує дуже добре, але крем я всеодно використовую. А ще вона помітно освіжає шкіру.
Оптимальний результат можна отрима ти, застосовуючи маску 2-3 рази на тиждень курсом із 10-12 процедур
Масочка мені дуже сподобалась: і застосування, і нанесення. Загалом жодних мінусів не виявила, тому сміливо можу радити.
Коментарі (0)