YuliHrytskoff

Туш для вій Bourjois Volume Glamour Ultra Volumateur Mascara

Туш для вій Bourjois Volume Glamour Ultra Volumateur Mascara

Туш для вій Bourjois Volume Glamour Ultra Volumateur Mascara – це, без сумніву, класика жанру! Заслужено на косметичному ринку вже не перший рік, та в мене ця туш вперше) Я давно на неї задивлялася і хотіла спробувати, та чомусь не наважувалась на покупку і завжди поверталася до своєї улюбленої, давно перевіреної туші. Але ж мрії повинні здійснюватись, тому туш таки опинилась у мене) А своїми враженнями про неї поділюсь у даному відгуку.

Дизайн туші мені дуууже подобається! Красива кольорова гама – поєднання блискучого чорного та рожевого металіку, естетичні надписи, м’які заокруглені форми – ну неймовірна краса! Флакончик туші хочеться розглядати і милуватися ним, тому таке пакування – плюсик до задоволення при використанні туші!

А якщо вдаватися в деталі, то туш розфасована у блискучий чорний пластиковий флакончик цікавої, злегка випуклої форми. Флакон міцно закривається гвинтовою рожевою кришечкою з цікавою кулькою на її поверхні.

Продовженням кришечки є щіточка.

Щіточка класична, рівномірно набита синтетичними ворсинками. Трішки звужується до кінця. Хоч я вже більше звикла до силіконових щіточок, та ця дуже зручна – з нею легко працювати, вона чудово розчісує та промальовує як довгі, так і короткі війки.

Обмежувач працює добре, на щіточці залишається якраз оптимальна кількість туші. Трішки більше може залишитись на кінчику, але не критично, це легко забирається об горловину флакончика.

Об'єм туші – 12 мл.

Консистенція туші якраз оптимальна – вона зовсім не рідка, але й не надто густа. Спершу здалась дещо в’язкуватою, але через декілька використань «розмалювалась».

Запах – класичний косметичний, слабовиражений, відчувається, тільки якщо нюхати саму туш на щіточці)

Пігментація у туші висока, вона надає віям насиченого чорного кольору з першого шару.

Стійкість у туші хороша – вона гарно тримається на протязі дня, не осипається, не відпечатується та не розмазується. Якщо очі сльозяться від вітру чи сонця – може трішки потекти, але не критично, без ефекту панди.

Демакіяж безпроблемний – туш з легкістю змивається будь-яким засобом для зняття макіяжу.

Нанесення, поводження туші на віях. За рахунок зручної щіточки і оптимальної консистенції, туш дуже легко наноситься і промальовує кожну війку, включаючи самі маленькі/довгі біля кутиків очей.

Туш промальовує вії рівномірно, абсолютно не утворюючи грудочок та не склеюючи їх, будь-то один шар чи декілька.

Що стосується ефекту – туш дійсно додає дуже красивий об’єм, підіймає і розділяє війки, непогано видовжує їх. Нею можна створити як дуже природній ефект, так і драматичний, нанісши туш в декілька шарів.

На віях туш відчувається комфортно - не обтяжує, війки залишаються «живими» і пластичними.

Очі від туші не печуть та не сльозяться.

У мене туш у класичному відтінку – «Black». Це насичений і глибокий чорний колір без переходу в сірий чи вугільний.

Ну і вигляд туші на війках. Як на мене – виглядає дуже красиво, я задоволена безмежно!

Для наглядності ефекту від туші – одне око нафарбоване, інше ні. Дуже чітко видно, який гарний об’єм і розділення робить туш і наскільки візуально нафарбоване око виглядає більшим, а погляд – виразнішим.

Туш для вій Bourjois Volume Glamour Ultra Volumateur Mascara – чудова у всіх аспектах! Шкодую тільки, що не познайомилась з нею раніше!)

06 січня, 2025
YuliHrytskoff
06 січня, 2025