Bielenda Активний зволожуваль ний тонік
Мабуть, найкращий тонік, який я пробувала
Читала багато позитивних відгуків про цей тонік, і нарешті вирішила спробувати його сама. Й не пожалкувала. Бо він чудовий.
Для мене тоніки – обов’язковий етап у очищенні шкіри. Чого я очікую від тоніка? Доочищення шкіри після де ма кіяжу , заспокоювання шкіри та тонізування, та щоб тонік не сушив шкіру. Цей тонік на усі 100% відповідає моїм побажанням
Пляшечка тоніка має приємний дизайн. Форма флакона зручна. Кришка також зручна та надійна. Все виконано якісно
Аромат дуже легкий, свіжий, але майже не відчутний. Що для мене добре
Текстура – водичка
Використовую звичайно – наношу на ватний диск та протираю шкіру обличчя вранці та в вечорі
Що стосується дії тоніка:
- Гарно доочищує шкіру після демакіяжа. У мене зараз гарне очищення шкіри, але я спробувала один раз не дуже гарно очистити. Тонік все доочистив.
- Дуже гарно тонізує та заспокоює шкіру. У мене не дуже чутлива шкіра, але в морози та у сезон опалення буває чутливість та подразнення. Тонік гарно справляється. Після нього шкірі набагато легше.
- Цей тонік дійсно зволожувальний! Він дає найкраще зволоження зі всіх тоніків , які я спробувала. Я у захваті!
- Після використання шкіра зовсім не липка.
- Непоганий склад. У складі є aha-кислоти, гіалуронова кислота, молочна кислота та пептиди
Шкіра після цього тоніка дійсно зволожена, свіжа, заспокоєна, м’якенька. За весь час користування тоніком у мене не було висипань та запалень на шкірі. Цілковитий комфорт! Чудовий тонік. Обов’язково його повторю
Коментарі (0)