KsuLv

Ідеальні губи на весь день: знайомство з тінтами від LAMEL!

Давно хотіла спробувати ці тінти для губ від LAMEL. Але думала: як тільки закінчиться мій улюбленець L'Oreal Paris Glow Paradise, відразу буду шукати щось йому на заміну тому тоді й спробую тінти від LAMEL. Не знаю як так склались зорі: мій улюбленець вже закінчується і отримала у подарунок тінти від Ламель. Ну хіба ж не кайф? Вже встигла їх протестувати і готова з вами поділитися враженнями.

Що таке тінти для губ?

Ще пів року тому я поняття не мала що таке тінт для губ, тому для тих, хто такий як я, розповім.

Тінти для губ — це косметичний продукт, створений для надання губам кольору, який тримається довше, ніж традиційна помада або блиск. Головна особливість тінтів — їх здатність проникати у верхній шар шкіри, завдяки чому колір залишається насиченим і стійким навіть після їжі чи протягом усього дня. Це так званий перманент губ на мінімалках.

Що отримала у подарунок?

Набір кольорових олівців для очей (детальніше про них згодом) та два тінти для губ від LAMEL. LAMEL Make Up All in One Lip Tinted Plumping Oil маю два відтінки: 403 - Watermelon і 404 - Berry Ice. Відтінки доволі яскраві, дещо схожі між собою, проте мають певні відмінності.

403 - Watermelon

Це соковитий, літній відтінок, що нагадує свіжий кавуновий сік. Він виглядає ніжно і природно, додає губам легкого рум’янцю, підкреслює природну красу губ.

404 - Berry Ice

Цей відтінок насиченіший і нагадує ягідний коктейль. Ідеальний для вечірніх виходів чи днів, коли хочеться виглядати яскравіше. Він додає губам глибини, але залишається досить прозорим, щоб виглядати невимушено.

Тінти поєднують догляд і колір. Мають легку текстуру і природний блиск. Зручний аплікатор забезпечує гарне дозування і точне нанесення продукту. Аромат засобу нагадує мені безтурботне дитинство, адже пахне жуйками (тими, які давали в магазині на здачу). У складі є компоненти, що зволожують губи та надають їм м’якості. Завдяки легкому ефекту плампінгу губи виглядають об’ємнішими. Колір делікатно “вбирається” і тримається навіть після їжі, в середньому 8 годин, зникає непомітно. Його інтенсивність можна варіювати, залежно від кількості шарів нанесення: один забезпечує легкий, природний відтінок, схожий на ефект здорового рум’янцю губ; два або більше шарів додають кольору насиченості, створюючи більш виразний і яскравий акцент. Така багатошаровість робить засіб універсальним: він підходить для будь-якої ситуації, від повсякденних прогулянок до вечірніх виходів. Ви самі обираєте, яким буде ваш образ сьогодні!

Ці тінти — ідеальний варіант для тих, хто любить багатофункціональні засоби. Чи то денний образ, чи вечірній акцент — вони точно стануть моїми улюбленцями!

06 січня, 2025
KsuLv
06 січня, 2025