Наталія

Вирівнюємо, покращуємо та стимулюємо з Collistar Attivi Puri Vitamin C + Ferulic Acid Cream

Вирівнюємо, покращуємо та стимулюємо з Collistar Attivi Puri Vitamin C + Ferulic Acid Cream

Вітаю! Щорічно з настанням холодів та зменшенням світлового дня моя рука тягнеться до засобів з вітаміном С, оскільки моя шкіра схильна до утворення пігментних плям. Звісно гарний SPF цілорічно моє все, але десь колись сонечко поцілує сильніше і хочеться взимку то все "полагодити". Але цього разу, начитавшись схвальних відгуків про ферулову кислоту, захотілося засіб з тандемом цих двох компонентів. Мій вибір впав на Collistar Attivi Puri Vitamin C + Ferulic Acid Cream. Купувати чи ні, я вагалася, оскільки відгуки про крем були двоякі: дівчата в своїх думках розділилися, деякиві з них вголос кричали "фу", а деякі співали оди. Але не спробуєш не взнаєш...

Що робить ферулова кислота?

вирівнює рельєф шкіри, покращує її колір, зменшує поверхневі та глибокі зморшки і пігментні плями, освітлює шкіру і забезпечує антиоксидантний ефект; крім того, вона стабілізує розчини аскорбінової кислоти (вітаміну С) і значно підвищує ефективність вітамінів А і Е (так звана синергетична дія).

Ну що ж можу сказати я? Кремом користуюся протягом 2-2,5 місяців і результат я бачу, так би мовити, на обличчі. Мої пігментні плями і навіть веснянки майже зникли, тон шкіри вирівнявся, рельєф ніби трошки згладився. Виробник зазначає, що крем можна наносити перед сонцезахисним кремом для посилення антиоксидантного ефекту, але я так не робила жодного разу, тому сказати як себе поведе макіяж не можу. Але в якості нічного крему він для мене ідеальний: досить поживний, легко наноситься, гарно всотується і не лишає жирної плівки. Зволоження та живлення мені достатньо. Читала, що у деяких дівчат крем викликав елергію. Саме більше боялася саме цього, але жодної алергічної рекції не було. Крем білого кольору, не дуже жирної текстури, але цікавої консистенції: він не геть кремоподібний, присутнє таке відчуття, що він складається з мікро-, я б навіть сказала, нано- гранул. Кожного разу, коли користуєшся, дивуєшся, як він так може вирівнюватися. Поверхня у крема, як нова, лише кількість менша)) Запах ледве відчутний, косметичний. Банка скляна, досить масивна, з пластиковою мембраною, яка знімається, але в комплекті до неї не було аплікатора. Хоча для мене це не проблема. В мене є і аплікатори, і пальці))

06 січня, 2025
Наталія
06 січня, 2025