YuliHrytskoff

Консилер з охолоджувальним наконечником Rimmel Multi Tasker Wake Me Up Concealer & Foundation

Консилер з охолоджувальним наконечником Rimmel Multi Tasker Wake Me Up Concealer & Foundation

Не так давно британський бренд декоративної косметики Rimmel випустив інноваційну новинку - Консилер з охолоджувальним наконечником Rimmel Multi Tasker Wake Me Up Concealer & Foundation, який, по суті, являється багатоцільовим продуктом-мультитаскером, оскільки може бути одночасно використаний для різних цілей.

Ну що ж, розповідаю про нього більш детально далі по тексу)

Консилер поміщений у милу напівм’яку тубу, яка імітує відтінок засобу. На обороті туби – вичерпна інформація про засіб від виробника.

Туба обладнана округлим металічним наконечником, всередині якого є маленький отвір, крізь який подається консилер. Таким наконечником не тільки зручно дозувати засіб, але й розприділяти його по шкірі. Також він має охолоджувальний ефект, завдяки чому зменшуються набряки під очима, якщо такі є. Але після кожного використання, наконечник необхідно витирати, оскільки все буде в консилері))) Також засіб може з нього дещо підтікати в кришечку, що не дуже приємно.

Туба міцно закривається гвинтовою прозорою пластиковою кришечкою.

Об’єм консилера – 20 мл.

У складі консилера, окрім традиційних для такого роду декоративної косметики засобів, є декілька непоганих доглядових компонентів, зокрема, гліцерин (гарний зволожувач), ніацинамід (вітамін В3), олія марули, кофеїн, вітаміни С та Е, УФ-фільтри та декілька емолентів. Ці та інші доглядові компоненти мають гарні зволожувальні, освітлювальні, антиоксидантні та захисні властивості, що, звичайно, чинить позитивний вплив на стан шкіри. Є у складі, звичайно, й велика кількість суто технічних компонентів, в тому числі силікони (хто читає мої дописи, той знає, як я їх не люблю – але в таких засобах вони є майже нормою і, в принципі, навіть потрібні…).

Консистенція класична – середньої щільності кремова рідина, легенька, абсолютно нежирна.

Текстура однорідна, бархатиста.

Синтетичної віддушки засіб не має, запах класичний «тональний». На шкірі не залишається.

Фініш – природній, ближче до сатинового. Він не матовий, але й вираженого сяйва не створює.

Стійкість непогана – близько 6 годин тримається практично в первозданному вигляді.

Демакіяж. Змивається консилер абсолютно безпроблемно будь-яким засобом для зняття макіяжу. Однак я завжди змиваю будь-які тональні засоби в два етапи – гідрофільною олійкою та гелем/пінкою для вмивання.

Нанесення, поведінка на шкірі. Як зазначається виробником, даний консилер може бути використаний точково – для перекриття окремих недоліків шкіри, чи наноситись на все обличчя повністю, тобто використовуватись в якості тонального крему.

Я наношу консилер з допомогою рідного наконечника, але розприділяю засіб пензлем (при нанесенні на зону навколо очей чи точкового перекриття недоліків), чи спонжем (при нанесенні на все обличчя). За рахунок своєї ніжної, легенької текстури, консилер дуже легко наноситься та розпридіяється, однак «схвачується» на шкірі він досить швидко, так що розтушовувати його потрібно максимально оперативно.

Щільність перекриття в консилера середня – він гарно маскує дрібні недоліки шкіри, прищики та незначні почервоніння. Однак, при нанесенні на все обличчя мені ефект не дуже сподобався – консилер дивиться на ньому якось інорідно, створює, хоч не сильно виражений, але ефект маски… І якщо я вже заговорила про недоліки – консилер може підкреслювати лущення (тому необхідно дуже добре підготовлювати і зволожувати шкіру перед його нанесенням) і скочуватись (цей момент стосується повік, тому використовувати консилер в якості бази під тіні я, на жаль, не змогла). А так – консилер не западає у пори, зморшки та не підкреслює їх. Комфортно відчувається на шкірі, не створює парникового ефекту, плівки чи будь-яких інших неприємних відчуттів. Не провокує надмірної жирності і блиску шкіри.

У мене консилер у відтінку 045 – «Classic Ivory» - це красивий середній беж (більше до світлого) з нейтральним підтоном.

На даний момент мені цей відтінок підійшов ідеально, на літо може бути трішки за світлим.

Консилер з охолоджувальним наконечником Rimmel Multi Tasker Wake Me Up Concealer & Foundation в цілому, мені сподобався. Так, в нього є деякі нюанси, через які засіб не став улюбленим, але в своїй ціновій категорії це дуже й дуже непоганий варіант.

06 січня, 2025
YuliHrytskoff
06 січня, 2025