YuliHrytskoff

Ліпосомальна сироватка для обличчя Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum

Ліпосомальна сироватка для обличчя Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum

Сироватка – один із найважливіших засобів у догляді за шкірою обличчя, адже саме в ній міститься найвища концентрація активних компонентів. Відповідно, на сироватки я покладаю досить великі надії, але перед купівлею, звичайно, завжди ретельно вивчаю склад.

Нещодавно я познайомилась із Ліпосомальною сироваткою для обличчя Lancaster 365 Skin Repair Liposomal Cellular Serum, яку отримала в подарунковому боксі. І ця сироватка для мене – справжня дилема – з одного боку, наче й непогана, та, з іншого – вважаю, що ціна на неї явно завищена! Чому – обґрунтовую далі по тексту.

Пакування сироватки надзвичайно гарне! Хоч в мене й мініатюра, та вона повторює дизайн повноформатного флакону, за виключенням різниці у дозаторі. Флакон виконаний в дуже красивих чорно-червоних градієнтних тонах, надзвичайно естетичний і привертаючий увагу.

В якості дозатора – спеціальна лопаточка, яка кріпиться до гвинтової кришечки, що закриває флакон. З одного боку, наносити сироватку цією лопаткою дійсно зручно, та, з іншого, я вважаю це дуже негігієнічним, тому наливаю сироватку прямо із флакону на долоню, а потім наношу на шкіру обличчя.

Флакончик, у свою чергу, був запакований у стильну сріблясту картонну коробочку.

Об’єм моєї мініатюри – 10 мл, повнорозмірний же флакон є в об’ємах 30 та 50 мл.

У складі сироватки є дуже багато цікавий активних компонентів – пре- і пробіотики, омега жирні кислоти, сквалан, екстракти центелли азіатської та водоростей, вітамін Е, а також Уф-фільтри, правда, не розумію для чого вони в сироватці, адже вона все одно повинна бути перекрита кремом, а, отже, толк від них втрачається. Та «фішка» сироватки – ліпосоми. Ну і, звичайно, чималенький список суто технічних компонентів, включаючи віддушку, барвники (алергени) і спирти, які потенційно сушитимуть шкіру.

Консистенція сироватки кремово-водяниста, схожа на молочко, рідкувата.

Текстура однорідна.

Колір – білий.

Запах – насичений косметично-трояндовий. Він приємний і благородний, однак дуууже стійкий. Відчуваю його навіть після перекриття сироватки кремом. Та що там після крему… Відголоски запаху сироватки відчуваю і вранці (використовую її у вечірньому догляді за шкірою обличчя). Я вважаю це досить таки суттєвим мінусом!

Наноситься та розприділяється сироватка за рахунок своєї легенької молочкової та абсолютно нежирної текстури дуже легко. Поглинається швидко, не залишаючи на шкірі жодних неприємних відчуттів – ні жирності, ні відчуття плівки, ні надмірного блиску. Невеличка липкість присутня буквально декілька хвилин після нанесення сироватки, але вона дуже швидко зникає. У використанні чудова і абсолютно комфортна.

Що стосується ефекту та результату від використання, то тут сироватка також проявила себе непогано, але якогось супер-результату я все ж не отримала. Можливо, в мене просто були занадто великі очікування від цієї сироватки (а, враховуючи її вартість, це логічно). Сироватка просто являє собою додаткове джерело насичення шкіри корисними компонентами, після її використання шкіра виглядає доглянутою, а пори дуже дисциплінованими. Відчувається суттєве заспокоєння шкіри та її комфорт. Шкіра гладенька та має красиве природнє здорове сяйво. Однак зволоження мені від неї малувато… В мене склалось таке враження, що вона й підсушує... На ранок після вмивання я відчуваю стянутість і бажання негайно нанести на шкіру якийсь зволожуючий засіб (при використанні моєї звичайної сироватки, якою я користувалась до сироватки Lancaster, такого відчуття в мене не виникало жодного разу).

В цілому, сироватка в мене викликала неоднозначні враження – з одного боку, в неї гарний, насичений активами склад, дуже красиве пакування, приємна у використанні та по відчуттям на шкірі. Та, з іншого – надто яскраву і стійку віддушку (хоч і приємну) вважаю суттєвим мінусом, та й хотілося б більшого зволоження і якогось більш реального візуального доглядового ефекту. Як на мене, сироватка непогана і цікава, та ціну на неї вважаю явно невиправдано завищеною.

06 січня, 2025
YuliHrytskoff
06 січня, 2025