Aster

Sunscreen SPF50+ крем зволожує і розчаровує одночасно.

Купуючи Dr.Jart+ Every Sun Day Tone-up Sunscreen SPF50+, я не очікувала жодного тонування. Просто хотілося сонцезахисного крему, який добре зволожує і не залишає відчуття плівки чи важкості на обличчі. І ось, тримаю в руках цю маленьку, але стильну тубу в 30 мл.

Перше враження – це любов. Консистенція ніжна, крем легко наноситься і моментально вбирається. На шкірі немає липкості чи відчуття "маски". А той ефект, коли обличчя стає трохи світлішим і виглядає свіжішим, це просто бонус. Ідеально підходить для тих днів, коли хочеться виглядати доглянуто без зайвих зусиль.

Я зараз користуюся ретиноїдами, тому хороша сонцезахисна косметика для мене – це мастхев. І цей крем чудово впорався із захистом шкіри. Ніякого подразнення чи сухості, навіть після ретиноїдів. Мені сподобалося, як він підтримує шкіру зволоженою і спокійною протягом дня, ніби доповнює мій догляд.

Але потім настає момент, коли починаєш рахувати, скільки ж цього крему вистачить. 30 мл? Для мене це тревел-сайз, який закінчиться швидше, ніж я встигну насолодитися всім, що він дає. Чесно кажучи, шкода грошей. З таким об’ємом я навіть не встигну звикнути до нього як до щоденного мастхеву.

Проте я зловила себе на думці: якби об’єм був більшим, я б точно повернулася за ним знову. Бо шкіра відчуває себе ідеально – жодної плівки, тяжкості чи дискомфорту. Просто супер. Але, Dr.Jart+, зробіть більше, будь ласка!

17 січня, 2025
Aster
17 січня, 2025