ksnklb

Повний детокс для волосся?

Ця лінійка увірвалась на мою поличку у ванній тоді, коли я найменше цього очікувала) за це знайомство дякую MUC 🖤.
Нижче я детальніше розповім про кожен засіб. А зараз розповідаю про загальне враження про лінійку) і воно позитивне, L'Oreal Professionnel вже потрапили до списку моїх волоссяних фаворитів 🥰. У результаті використання усієї лінійки волосся дуже красиве: сяюче, міцне, здорове 😍. Хоч назва і Metal Detox, та особливо сильнішого очищення, ніж від інших засобів, я не помітила, воно базове. Навіть після нанесення усіх текстур, волосся не обтяжене, досить легке, розсипчасте.
Аромат в усіх засобів нагадує парфуми з домінуючою нотою лимону, у залежності від засобів, це або солодкий лимон, або з деревиною. Аромат залишається на волоссі приємною цитрусовою віддушкою.

Починаємо із пре-шампуню, у мене формат мініатюри об'ємом 45мл, зручно що дозатор тут помповий, завдяки цьому виходить набрати стільки засобу, скільки і рекомендує виробник.
Виробник каже, що потрібно розділити волосся на 2 секції, нанести по довжині від 2 до 4 натисків помпи продукту, у залежності від довжини волосся. Потім потрібно розприділити засіб по всій довжині та кінчикам, емульгувати 1-2 хвилини до утворення легкої піни, піни у мене не утворилось чомусь 🤷🏻‍♀️. Змивати не потрібно, одразу після цього виробник рекомендує нанести шампунь.
Загалом так, цей засіб робить волосся гладкішим, можливо завдяки текстурі засобу. Я зазвичай не бачу видимий результат від пре-шампуню, та тут виробник зміцнення волосся, і можливо це все у комплексі справді працює.
Текстура легка, гелева, прозора. Аромат тут нагадує парфуми, він лимонно-деревний, більш чоловічого направлення.
У складі є емульгатори, ПАР, гідролізована касторова олія, молочна кислота, ароматизатори, консерванти.

Одразу переходимо до шампуню, я зазвичай промиваю голову двічі. За перший раз утворюється менше піни, ніж за другий. Та піноутворення класне, з маленької кількості засобу утворюється густа дрібна піна, наче хмаринка.
Шампунь добре очищає шкіру голови, та не до скрипу, свіжість відчутна. Вже після шампуню волосся гладке.
Консистенція кремова, середньої густини, колір білий. Аромат тут вже солодкий, нагадує лимонний десерт.
У складі є ПАР, шампунь безсульфатний, гліцерин, лимонна кислота, саліцилова кислота, також є силікони, консерванти, ароматизатори.
У мене шампунь у форматі мініатюри, об'єм 100мл.

Масочку виробник радить наносити буквально на 1 хвилину та змивати. За цей час вона встигає дати результат, волосся стає ідеально гладке, слухняне, та при цьому не обтяжене. При нанесенні маска вбирається у волосся, розгладжуючи його.
Консистенція маски цікава, вона наче і кремова, середньої густини, та при цьому вона має ледь помітні наче драглисті м'які згустки, що роблять маску трішки в'язкою.
Колір білий. Аромат також парфумований, тут він також солодкий, нагадує лимонні цукерки, приємний.
У складі є цетеариловий спирт, силікон, емоленти, емульгатори, гліцин, вітамін Е, консерванти, ароматизатори.
Маска у мене у форматі мініатюри, об'єм 75мл.

Після того, як трішки підсушила волосся рушником, наношу цей крем для волосся, якраз перед сушінням феном.
Крем поглинається добре та швидко, не забруднює волосся та не робить його важким. Особливого ефекту від крему не бачу, та він сприяє зволоженню, розгладженню, подобається наносити його перед сушінням волосся.
Консистенція крему власне кремова, дуже легка. Колір білий, аромат такий, як у маски, парфумований, солодко-лимонний.
У складі є зволожуючі компоненти, силікон, емоленти, вітамін Е, Ethylhexyl salicylate (санскрін), лимонна кислота, соняшникова олія, ароматизатори, консерванти.
У мене формат пробника, об'ємом 10мл.

Ну і на фініші олійка) виробник вказує, що можна наносити і на підсушене рушником волосся, і на сухе. Я спробувала у двох варіантах, на сухому, олійка, як і прийнято, дає більше блиску.
Та у будь-якому варіанті, засіб робить волосся блискучим, гладкішим, м'якшим на дотик, ще більш слухняним.
Консистенція тут дуже цікава, олія наче злегка гелева та густа. Олія прозора, має жовтий відтінок. Тут аромат мені нагадав Лімончело, завдяки алкогольній ноті, що з'явились серед солодких лимонів).
Олійка попри незвичну консистенцію, наноситься досить легко, вона також не обтяжує волосся, вбирається доволі швидко та не робить волосся жирним. Спочатку я розприділяю волосся на 2 частини, потім наношу трішки олійки у долоні, розприділяю у руках, а тоді наношу на волосся.
У складі є силікони, алкоголь, гліцерин, гідроксиетилсечовина, гідролізована касторова олія, розчинники, ароматизатори, консерванти.
У мене формат пробника, об'ємом 2мл.

06 січня, 2025
ksnklb
06 січня, 2025