Blithe Pressed Serum Chaga сироватка для обличчя
Це точно вартий уваги продукт для тих, хто хоче додати у свій догляд природну силу грибів!
Сироватка Blithe Pressed Serum Chaga — це щось абсолютно унікальне. Це не просто легка рідина, як більшість сироваток, а спресована текстура, схожа на крем-желе. Вона щільна, але швидко розподіляється і не залишає жирної плівки. Після нанесення відчувається підтягнутість та зволоженість, як після багатого живильного крему. Аромат натуральний, трав’яний, із легкими нотками деревини та цитрусових.
Основні переваги:
- Підходить для всіх типів шкіри;
- Не залишає жирного блиску;
- Має натуральний склад із великою кількістю корисних інгредієнтів;
- Працює і як сироватка, і як крем — можна використовувати замість нічного догляду;
- Мінімальний розхід.
Основний активний інгредієнт — екстракт гриба чаги (59,4%).
Це ключовий компонент сироватки, який забезпечує:
- Заспокійливий ефект — чудово підходить для чутливої та подразненої шкіри.
- Антиоксидантний захист — гриб чага багатий на поліфеноли, які борються з вільними радикалами та уповільнюють старіння.
- Підвищення еластичності — завдяки зміцненню шкірного бар’єра.
Окрім чаги, сироватка має багатий комплекс масел, екстрактів та ферментів, які забезпечують потужний живильний і відновлювальний ефект. Справжній коктейль для тих, чия шкіра потребує глибокого відновлення та захисту!
Як використовувати:
Я наношу на чисту шкіру після тоніка. Часто використовую замість крему на ніч. А для комбінованої шкіри можна наносити локально на сухі ділянки.
Спершу я думала, що засіб буде надто щільним, як для моєї комбінованої шкіри, але він швидко вбирається і не залишає жирної плівки. Мене підкупила незвична текстура та швидкий ефект. Ще один приємний момент — сироватка чудово заспокоює почервоніння. Особливо це помітно в ділянках навколо носа, де часто виникають лущення та подразнення.
Зима — ідеальний період для цієї сироватки, адже вона створює захисний шар, який допомагає шкірі справлятися з холодом та вітром.
Чи варта вона своєї ціни?
Так! І ще раз так! У мене мініатюрна версія 10мл, я часто її використовую, а вона все ніяк не закінчиться. Хоча ціна може здатися високою за повнорозмірний продукт, але витрачається вона дуже дуже економно тому вистачить надовго.
Якщо шукаєте засіб, який допоможе вашій шкірі пережити холодну пору року та подарує живлення, — цей продукт чудовий вибір. Мені дуже сподобалося, як ця сироватка заспокоює шкіру після вмивання. Обличчя стає більш гладеньким та пружним🥰
Коментарі (0)