Ароматне медове обгортання | Reclaire
Reclaire Honey Anti-Cellulite SPA Wrap
Всім привіт, сьогодні я хочу розповісти про медове обгортання для тіла Reclaire Honey Anti-Cellulite SPA Wrap
Чесно кажучи, обгортання для тіла я люблю, але робити лінуюся, тому використовую рідко, частіше віддаю перевагу скрабам, сухому масажу, але вирішила виправлятися!
Мене дуже зацікавила лінійка бренду Reclaire, тому що я просто обожнюю мед і його властивості.
Опис виробника :
Медове антицелюлітне Спа обгортання для тіла від Reclaire - це інноваційне рішення для жінок, які прагнуть гладкої, пружної та красивої шкіри.
Пакування:
Обгортання знаходиться у баночці-шайбі, з частковим зображенням медової тематики. На бічних гранях і дні міститься інформація про склад, виробник і спосіб застосування. Також усередині була пластикова мембрана.
Аромат
Дуже приємний – поєднання меду та ніжна віддушка робить процедуру ще приємнішою.
Консистенція
Кремова текстура, дуже ніжна та тануча, приємно наноситься на шкіру та не викликає неприємниї відчуттів. Текстура та аромат нагадує доглядовий лосьйон, тому користкватись обгортанням не тільки приємно, а ще й зручно.
Витрата
Така ж сама як для лосьйону, але я не економлю і густо наношу на потрібні ділянки тіла.
Активні компоненти
- Мед, що входить до складу, відомий своїми зволожуючими та антиоксидантними властивостями, які допомагають підтримувати здорову та сяючу шкіру.
- Олії абрикоса та виноградних кісточок інтенсивно зволожують і живлять шкіру, залишаючи її м'якою та здоровою.
- Ретинол і кофеїн у складі активізують обмінні процеси в клітинах, допомагаючи шкірі виглядати молодшою і більш сяючою.
Завдяки спеціально розробленому складу обгортання стимулює кровообіг, розширюючи судини та сприяючи активному кровообігу, що допомагає прискорити метаболізм шкіри.
Глибоко вбираючись в шкіру, обгортання ефективно руйнує жирові відкладення і зменшує видимість целюліту.
Мій тип шкіри
Шкіра тіла у мене суха, тому звичайно важливе гарне зволоження, харчування, тому я і люблю використовувати подібні обгортання, які діють пролонговано і на покращення стану шкіри в цілому.
Мої вимоги до обгортання
Тут звичайно залежить від типу обгортання, але від такого медового я очікую поліпшення стану шкіри, надання їй сяйва і м'якості.
Застосування
Я не стала особливо відступати від запропонованого варіанту виробника і використовую це обгортання просто при прийомі ванни або лазні - на розпарене тіло наношу середню кількість обгортання і чекаю хвилин 20-40, проводячи інші процедури по догляду, при бажанні використовую додатково харчову плівку.
Розподіляється обгортання по шкірі легко. Жодних інших відчуттів не виникає – але слід бути обережними, якщо на тілі є ранки, то їх може щипати.
Через п'ятнадцять хвилин я можу іноді зробити легкий масаж - по цій текстурі це виходить максимально ефективно. Однак навіть без масажу ефект відчутний.
Змивається обгортання легко, шкіра навіть під час змивання відчувається дуже м'якою, насиченою. Можна навіть не використати крем.
Як результат - шкіра стає набагато м'якшою, її тон вирівнюється, зайва рідина виходить і шкіра стає більш здоровою та пружною візуально.
Підсумок
Дане обгортання Reclaire Honey Anti-Cellulite SPA Wrap мені сподобалось своїм помітним пом'якшуючим ефектом, що покращує стан шкіри як на дотик так і візуально, а приємний натуральний аромат підіймає настрій та робить процедуру приємною.