saybeautyk

Дуже коротко про Lattafa Perfumes Yara)

Дуже коротко про Lattafa Perfumes Yara)

Свого часу був дуже великий бум 💥 у соцмережах на цей аромат.

Я рада, що мені вдалось з ним познайомитись, адже хоч аромат трішки і не мій, він все одно має місце бути для любителів солодких, гурманських нот у парфумерії.

Тут дуже цікава піраміда, яка дає просто тропічний, солодкий, фруктовий вибух на старті і протягом всього звучання.

Початкові ноти: орхідея, геліотроп, танжерин

Ноти серця: гурманський акорд, тропічні фрукти

Базові ноти: ваніль, мускус, сандал

Коли я його вперше тестувала, то мені він, чесно кажучи, здався «фу»😂 але відливант доволі довго в мене полежав, гарненько відпочив і зазвучав набагато приємніше)

Зі старту нас зустрічає солодющий сироп з тропічних фруктів та ягід: я чую тут однозначно манго і полуницю на вершковій підварці по типу збитих вершків або морозива саме з жирного фермерського молока.

Потім ягоди стихають, а солодкість і вершковість залишаються на своєму місці, при цьому все ще відчутна нота манго разом із цитрусами, але вони тут так тонко вплітаються, що розрізнити їх складно.

Стійкість і шлейф тут просто кілометрові: тримається цілими днями і вистачить буквально 1-2 пшики, щоб благоухати з ранку до вечора.

Без затесту не рекомендую купувати, бо все ж таки треба бути любителем, щоб оцінити такий парфум)

Я ним користуватись не змогла - мене придушує знатно.

07 січня, 2025
saybeautyk
07 січня, 2025